Waterdichte Safety schoenen/Laarzen

Let op bij de selectie waterdichte veiligheidsschoenen. Het is een misverstand om te denken dat alle S3 werkschoenen waterdicht zijn. S2 en S3 zijn waterafstotend, maar niet vaak waterdicht. Dit is een aparte eigenschap van de werkschoen. Hieronder ons assortiment waterdichte werkschoenen uitgevoerd membraan welke de schoen vanaf buiten 100% en 24/7 waterdicht maakt en de voeten toch kunnen ademen. 

Waterdichte goedkope veiligheidsschoenen

Waterdichte veiligheidsschoenen, goedkoop online kopen? Wanneer schoenen de S2 of S3 normering hebben, betekent dat, dat deze schoenen waterafstotend zijn. De beste werkschoenen die tegen regen en water kunnen hebben waterdicht membraan (een soort waterdichte sok) die in de voering zit. Dit membraan is waterdicht en houdt het vocht buiten. Een sterk membraan welke de schoen vanaf buiten 100% en 24/7 waterdicht maakt en de voeten toch kunnen ademen. 

Waterdichte werkschoenen.
Wat verwachten we van waterdicht schoeisel?
• Er mag geen water het schoeisel binnendringen.
• Zweet moet worden afgevoerd, zodat de voeten niet vochtig blijven. Dit zorgt er ook voor dat de voeten comfortabel warm blijven.
• In natte omstandigheden mag het schoeisel niet vochtig worden, water opnemen en daardoor in gewicht toenemen. 

Hoge werkschoenen waterdicht

De meeste waterdichte werkschoenen zijn een hoog model. Met een hoog model zijn uw voeten nog beter beschermd tegen vocht. Kenmerkend voor waterdichte veiligheidsschoenen is ook de gepolsterde tong. Deze tong zit ook aan de zijkant vastgemaakt aan de schoenen waardoor er op die manier geen vocht in de schoenen kan komen. Werkt u in een omgeving waar het erg nat of vochtig kan zijn, dan zijn deze waterdichte werkschoenen zeker iets voor u.

Categorieen

Product filters

Merk

Meer

Kleur

Meer

Maat

Meer