Atlas werkschoenen

Filters


Groot aanbod Atlas werkschoenen, werklaarzen en safety sneakers. Atlas is de toonaangevende fabrikant van veiligheidsschoenen in Europa. We hebben voor u de Atlas werkschoenen in het Blauw of de speciale uitvoering met Gore Tex. Zelfs leveren we de  Atlas werkschoenen in maat 50. In het assortiment vindt u naast werkschoenen ook Atlas sneakers en dames modellen.

Atlas werkschoenen Blauw

Atlas werkschoenen staan bekend om hun blauwe kleur in de collectie. Bij Atlas werkschoen blauw gaat het vaak om de Atlas werkschoenen Anatomic Bau 500. De Anatomic bau 500 is het hoge zusje van de welbekende Atlas bouwschoenen Anatomic Bau 460. Deze werkschoenen uit het middensegment hebben een prima loopcomfort, zijn duurzaam en neutraal van uiterlijk. De Atlas Anatomic Bau 500 is een veiligheidsschoen met een extra brede pasvorm en veiligheidsklasse S3. 

Bekijk de hele Anatomic Bau werkschoenen collectie

Verder heeft de schoen ergo-tex binnenvoering, PPS-dempingssysteem en (verwisselbare) Klima Komfort inlegzolen. Geschikt voor: Agrarisch, automotive, bouw, chemie, constructie, magazijn, metaal, schilder, stukadoor, techniek en transport.

De werkschoen beschikt over klima-kontrol inlegzolen, outdoor zooltechnologie een heeft een profiel met grove groeven. 

De schoen heeft ook een overneus zodat de punt beschermd is tegen slijtage. De schoen is van waterproof leer dat wil zeggen dat de schoen tegen vocht en water is bestand. De loopzool is een nitril MPU zool met extra grove groeven: anti-statisch, anti-slip en slijtvast. De Atlas Anatomic Bau 500 werkschoen is bestand tegen een warmte van 220 graden Celsius. 


Product filters

Reset filters