Atlas werkschoenen

Filters


Atlas werkschoenen kopen

Atlas is een merk van beschermend schoeisel dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. Het bedrijf biedt een assortiment schoenen voor verschillende industrieën en toepassingen, waaronder werkschoenen, schoenen en sandalen.

Atlas-werkschoenen zijn ontworpen om comfort en bescherming te bieden in verschillende werkomgevingen. Ze kunnen verschillende kenmerken hebben, zoals stalen of composietneuzen, antislipzolen en waterbestendige of waterdichte materialen.  Wij bieden een groot aanbod Atlas werkschoenen, werklaarzen en safety sneakers. Atlas is de toonaangevende fabrikant van veiligheidsschoenen in Europa. We hebben voor u de Atlas werkschoenen in het Blauw of de speciale uitvoering met Gore Tex. Zelfs leveren we de  Atlas werkschoenen in maat 50. In het assortiment vindt u naast werkschoenen ook Atlas sneakers en dames modellen.

Atlas werkschoenen Blauw

Atlas werkschoenen staan bekend om hun blauwe kleur in de collectie. Bij Atlas werkschoen blauw gaat het vaak om de Atlas werkschoenen Anatomic Bau 500. De Anatomic bau 500 is het hoge zusje van de welbekende Atlas bouwschoenen Anatomic Bau 460. Deze werkschoenen uit het middensegment hebben een prima loopcomfort, zijn duurzaam en neutraal van uiterlijk. De Atlas Anatomic Bau 500 is een veiligheidsschoen met een extra brede pasvorm en veiligheidsklasse S3. Sommige Atlas-werkschoenen kunnen ook extra kenmerken hebben, zoals energieabsorberende hakken, antistatische eigenschappen of weerstand tegen doordringing van de tussenzool, afhankelijk van het specifieke product en het vereiste beschermingsniveau.

  • De Atlas Anatomic Bau 500 is een werklaars van het merk Atlas. Het is ontworpen voor gebruik in de bouwsector en is bedoeld om comfort en bescherming te bieden aan de voeten van werknemers in dit veld.
  • De werkschoen Atlas Anatomic Bau 500 kan de volgende eigenschappen hebben:
  • Stalen neus: biedt bescherming tegen stoten en compressiegevaren
  • Slipvaste buitenzool: helpt het risico op uitglijden en vallen op gladde oppervlakken te verminderen
  • Waterbestendig bovenmateriaal: helpt de voeten droog te houden in natte omstandigheden
  • Gewatteerde tong en kraag: zorgt voor extra comfort en ondersteuning
  • Anatomisch voetbed: helpt de voet te ondersteunen en uit te lijnen voor meer comfort en minder vermoeidheid
  • Energieabsorberende hiel: helpt de impact van lopen en staan op harde oppervlakken te verminderen


Het is belangrijk om het juiste beschermende schoeisel te kiezen voor uw werkomgeving en de specifieke aanwezige gevaren. Het dragen van goed beschermend schoeisel kan uw voeten helpen beschermen tegen verwondingen en u veilig houden op het werk.

Bekijk de hele Anatomic Bau werkschoenen collectie

Verder heeft de schoen ergo-tex binnenvoering, PPS-dempingssysteem en (verwisselbare) Klima Komfort inlegzolen. Geschikt voor: Agrarisch, automotive, bouw, chemie, constructie, magazijn, metaal, schilder, stukadoor, techniek en transport.

De werkschoen beschikt over klima-kontrol inlegzolen, outdoor zooltechnologie een heeft een profiel met grove groeven. 

De schoen heeft ook een overneus zodat de punt beschermd is tegen slijtage. De schoen is van waterproof leer dat wil zeggen dat de schoen tegen vocht en water is bestand. De loopzool is een nitril MPU zool met extra grove groeven: anti-statisch, anti-slip en slijtvast. De Atlas Anatomic Bau 500 werkschoen is bestand tegen een warmte van 220 graden Celsius. 


Product filters

Reset filters