Wollen truien & vesten

Filters

Pure wool vesten en truien
Wij verkopen producten van Pure Wool, omdat wij er zeker van zijn dat d’Pure Wool kwalitatief goede en eerlijk kleding maakt. Daarnaast worden deze truien en vesten Fair Trade gemaakt in Nepal, waar het bedrijf sinds 1996 zit gevestigd.


Pure wool wollen trui en vesten

Pure Wool wordt onder eigen fabricatie vervaardigd door Pure Clothing Company. Pure Wool en hun unieke, handgemaakte wollen vesten, truien en accessoires. Het klinkt alsof ze hoogwaardige producten van superieure Nieuw-Zeelandse wol aanbieden die op een fair trade en duurzame manier zijn vervaardigd. Het is duidelijk dat ze belang hechten aan het behouden van de kwaliteit van hun producten en het respecteren van de mensen die aan hun producten werken. Als je op zoek bent naar hoogwaardige wollen kledingstukken of accessoires, kan het zijn dat Pure Wool een goede optie voor je is. Zij kopen het wol in uit Nieuw- Zeeland. Wij hebben al veel mensen blij gemaakt met deze truien/vesten/jassen. Alle producten zijn met de hand gemaakt, waardoor de kwaliteitswaarde hoog is. Wasinstructies: Handwas of apart wassen op wol programma in de wasmachine

Een herenvest gemaakt van pure wol is een kledingstuk dat is gemaakt van 100% wol en is specifiek ontworpen voor heren. Wol is een natuurlijk materiaal dat wordt gemaakt van het haar van schapen en is bekend om zijn duurzaamheid, comfort en isolerende eigenschappen. Een herenvest gemaakt van pure wol is een stijlvol en comfortabel kledingstuk dat kan worden gedragen tijdens de koudere maanden om warm te blijven en om een stijlvolle uitstraling te hebben. Sommige herenvesten gemaakt van pure wol zijn ook voorzien van extra features, zoals zakken of een rits, om ze nog functioneler te maken. Als je op zoek bent naar een herenvest gemaakt van pure wol kun je bij ons terecht. 

Productinformatie samengevat:
? Duurzaam & Fair trade vesten
? Hoge kwaliteit
? Handwas of wassen op wol programma
? Zachte fleece voering
? Nieuw-Zeelands wol

Een wollen damesvest is een kledingstuk dat is gemaakt van wol en is specifiek ontworpen voor dames. Wol is een natuurlijk materiaal dat wordt gemaakt van het haar van schapen en is bekend om zijn duurzaamheid, comfort en isolerende eigenschappen. 

Product filters