Sokken

Filters

Een ruim assortiment sokkken in de aanbieding, Herensokken, dames zelfs kindermaten en hele specifieke werksokken. Voor ieder wat wils. vlamwerend, waterbestendig of antistatisch of werksokken met een anti-bacteriële finish die helpen je voeten fris en geurvrij te houden. Elk beroep vereist goede bescherming, koop je sokken op bedrijfskleding.nl Sokken die schokdempend, antibacterieel en vocht absorberend zijn.

Sokken aanbieding

Een ruim assortiment aan herensokken, werksokken en ook damessokken. Of hoge sokken. Bij uitstek geschikt voor gebruik in laarzen of wat hogere schoen. De beste kwaliteiten, functionaliteiten en techniek in één paar sokken. Voor de werkers, de wandelaars, ruiters en levensgenieters. Door optimale ventilatie blijft de voet koel en droog en maken blaren weinig kans. Outdoor of indoor sokken.

Bedrijfskleding bedrukken / borduren

Binnen ons assortiment zijn er mogelijkheden voor maatwerk. Zelfs sokken kunt u laten samenstellen. Steeds vaker ontwikkelen we bedrijfskleding in een specifieke huisstijl. Zo bedrukken of borduren we de bedrijfskleuren en het logo in de bedrijfskleding. Zo voelt de kleding echt persoonlijk aan.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer