Verbandpantoffels

Filters

Goedkope verbandschoenen zijn soms moeilijk te vinden. Door onze grote inkoopkkracht kunnen we deze onderstaande verbandschoenen goedkoop aanbieden. Niet te duur en goede kwaliteit. Soms worden verbandschoenen ook wel therapieschoenen of verbandpantoffels genoemd. Deze schoenen voor dikke en gezwollen of ingezwachtelde voeten hebben klittenband zodat ze makkelijk aan en uit kunnen. Deze verbandschoen kunt u aan uw voet aanpassen en is makkelijk wasbaar.Verbandschoenen zijn schoenen die specifiek zijn ontwikkeld voor gebruik na een operatie of bij diverse medische aandoeningen. Ze zijn ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden en tegelijkertijd de voeten te beschermen tijdens het herstelproces.

Goedkope verbandschoenen online

De goedkope verbandschoenen geven maximale steun aan uw voeten. Helaas ondervinden veel mensen pijn en last door allerlei voetproblemen. Doordat de verbandsloffen veel aanpassings- mogelijkheden hebben, zijn ze geschikt voor vrijwel elke opgezwollen voet. Dankzij de lichtgewicht en flexibele anti-slipzool kunt u stabiel en comfortabel lopen. Veel voetproblemen worden veroorzaakt door het dragen van de verkeerde schoenen. laat u adviseren door ons team.


Voordelen en kenmerken verbandschoenen:

  1. De stof en samenstelling van de verbandschoen zorgen voor een vrije circulatie van lucht, zodat een optimale voettemperatuur verkregen wordt.
  2. Deze verbandschoen is aan te passen aan een groot scala van voetbreedtes. 
  3. De schoen heeft klittenband zodat u naar wens kunt verstellen
  4. De schoen is compleet te openen, zodat de schoen aan de vorm en breedte van de voet kan worden aangepast.
  5. Buigzame, lichtgewicht, stabiele, stille, isolerende, comfortabele anti-slip zool.
  6. Uitneembare en wasbare inlegzolen.
  7. Overvloedige ruimte voor een orthopedische prothese
  8. Wasbaar op 40° C op de hand of in de wasmachine.

Verbandschoen op circa 40 graden wassen

De verbandschoen (ook wel therapieschoenen of verbandpantoffels genoemd) is volledig te openen waardoor u een perfecte instap hebt. De verbandschoenen hebben een zeer hoog draag comfort, en zijn zeer licht aan de voeten. Door het perfecte voetbed geeft deze verbandschoen de juiste ondersteuning. De verbandschoenen zijn in de wasmachine wasbaar op 40 graden en zijn sneldrogend. Door het klittenband kunt u zelf op meerdere punten de druk van de verbandschoen bepalen.Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer