Laarzen

Filters

Werklaarzen kopen

Er zijn veel verschillende soorten werklaarzen. Jallata, Dunlop, Gevavi en Safety Jogger met of zonder overneus. In onderstaand overzicht ziet u ons aanbod werklaarzen die u goedkoop kunt kopen.  Denk aan Werklaarzen gevoerd , Werklaarzen dames of zelfs Werklaarzen Heren en Kinder werklaarzen

Denk ook aan werklaarzen met rits, werklaarzen die waterdicht zijn en bekende werklaarzen merken zoals grisport, werklaarzen van het merk dunlop, gevavi en sixton. 

Werklaarzen

De onderverdeling valt tussen lederen werklaarzen en rubberen werklaarzen. Werklaarzen vaak vervaardigd uit leer, rubber, pvc of een combinatie daarvan.Wij bieden een ruime keuze aan werklaarzen van verschillende top merken met scherpe prijzen en snelle levertijden! Voor allerlei klussen en beroepen hebben wij de juiste veiligheidslaarzen beschikbaar. Bijvoorbeeld voor de bosbouw, agrarisch werk en voor de bouwsector. Maar we hebben ook kinderlaarzen en vrijetijds laarzen voor de tuin. Vraag ons naar advies. 

Weet u niet goed wat voor type werklaarzen u precies nodig heeft? Neemt u dan contact op. Bij veel beroepen zijn werkschoenen met een normering verplicht en is het belangrijk je hier aan te houden. Werklaarzen robuust & dynamisch stevige werklaarzen online in de beste kwaliteit - Ontdek onze ruime keuze. Groot aanbod Werklaarzen voor scherpe prijzen. De meeste lederen werklaarzen die verkocht worden zijn werklaarzen S3.

Werklaarzen normering

Let bij het kopen van werklaarzen op de veiligheidsnormering. De klasse geeft aan aan welke eisen de laars voldoet, zodat u precies kunt zien of deze geschikt is voor de sector waarin u werkt. Voor werklaarzen worden de categorieën S3, S4 en S5 onderscheiden. Voor veiligheidslaarzen zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Geen veiligheidscertificering.
 • CE: Europese veiligheidscertificering voor professioneel gebruik, zonder specifieke veiligheid.
 • S4: laarzen met stalen neus, antistatisch, oliebestendige zool, schokabsorberend.
 • S5: gelijk aan S4 maar dan met een stalen zool.

Tip bij gladde vloeren of hoge hitte: 

 • SRC - Dit werkschoeisel voldoet aan de hoogste antislip normering
  Veel gladde vloeren? En op zoek naar werklaarzen of werkschoenen? Met stevige laarzen heeft u een optimale grip op een glibberige ondergrond.
  Kies dan voor werkschoenen met SRC (antislip) normering.
 • HRO - Hittebestendige zool tot 300 graden bij contactwarmte tot 1 minuut
  Werk je in een omgeving waar je eventueel last kan hebben van contactwarmte?
  Kies dan voor werklaarzen met een HRO normering.

Vaak komt het dan op werklaarzen kopen aan met de laatste 2 normeringen:

S4 normering
Werklaars gemaakt van rubber of kunststof materiaal met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie absorberende hak.

S5 normering
Werklaars met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penetratie bestendige tussenzool tot 1100 N.

Werklaarzen onderhoud

Je werklaarzen gaan langer mee als je ze goed onderhoudt. Spuit ze regelmatig in met een verzorgende en beschermende spray. Deze zorgt dat het materiaal niet uitdroogt. Berg de laarzen altijd op in een koele en droge ruimte. 

Werklaarzen onderhoud tips

 1. Probeer niet iedere dag hetzelfde paar werkschoenen of werklaarzen te dragen, de combinatie van vocht en bacteriën van je voeten zorgen voor een versneld proces van slijtage.
 2. Verwijder voor het schoonmaken, met een doek of zachte borstel, grof vuil en neem het leer af (niet wrijven) met een vochtige doek. 
 3. Leder is een poreus materiaal dat sterk wordt beïnvloed door de temperatuur en vochtgehalte. Bescherm je droge leren werkschoenen ook minstens één keer per maand én na elke reinigingsbeurt met een impregneerspray. 
 4. Gebruik laarzenspanners om de vorm van de laarzen te behouden
 5. Maak de werkschoenen en –laarzen opnieuw waterdicht wanneer het water niet direct van de schoen of laars afrolt. Verwijder strooizout met een oplossing van azijn en water.

Vragen over Werklaarzen ?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw werklaarzen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer