Werkpetten

Filters

Werkpetten

Een werkpet maakt het werkkleding tenue helemaal af. De werkcaps en petten bieden bescherming tegen kou, regen en zon en hebben een comfortabele pasvorm. Een werkpet kan vrij casual zijn of een bepaalde functie hebben. Denk hierbij aan een bouwhelm voor bescherming. Of een werkpet die je beschermd tegen vonken. Maar ook een werkpet voor het universeel uitstralen van de huisstijl. Bekijk ons assortiment aan werkpetten. Kies bijvoorbeeld een pet van Tricorp, Hydrowear of Terratrend. Petten worden door veel mensen gezien, en maken het werktenue helemaal af. We kunnen alle petten bedrukken met uw logo of leveren in huisstijl kleuren. Hier staat slechts een deel van onze petten en caps. Vraag naar de mogelijkheden!

Werkpetten in huisstijl

Bedrijfskleding maakt u compleet met een werkpet. Denk aan de grote franchise bedrijven. Alle medewerkers hebben een pet. Dit geeft een uniforme uitstraling. Maar ook op het werk kan de pet een functionele rol hebben. Denk aan het beschermen van het hoofdhaar tegen vonken en vuil of het stoten van het hoofd. Omdat petten vaak in openbare plekken worden gedragen, geven ze een mooie uitsraling in het totaal geheel van uw bedrijf. Petten kunnen dus ingezet worden als communicatie dragers. Ook kunt u de petten weggeven. Dan is het meer als promotie middel. Van te voren geven we u een goede indruk van het eindproduct. U krijgt altijd een gratis digitale drukproef van uw te bedrukken petten.  

Pet bedrukken of borduren

Een logo op uw pet drukken of borduren is ook mogelijk bij bedrijfskleding.nl we hebben onze eigen studio en bedrukkings- afdeling. Onze drukkerij kan grote aantallen aan. Bedrukte caps en petten kunt u inzetten als promotiemateriaal, relatiegeschenk of als aanvulling op de werkkleding. De petten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ademend katoen. Kies bijvoorbeeld een pet van Tricorp, Hydrowear of Terratrend. Het enige dat u zelf hoeft te doen is de juiste pet uitzoeken en uw logo aanleveren. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn we in staat de prijs van de petten en caps laag te houden

Petjes personaliseren

Voordat de werkpetten, caps of hoofdeksels laat bedrukken, ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef van uw te bedrukken petten. Met een ruime collectie van bijna 1000 petten zit er altijd een passende pet voor u tussen. Trucker caps, baseball caps, zonnekleppen en hoeden. Geborduurd of bedrukt. Er zijn tal van mogelijkheden. De beste pet om uw bedrijf te promoten is de pet die binnen uw budget past en tegelijkertijd voldoet aan uw eisen. Zou u graag meer informatie hebben over de petten?  Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij bekijken dan de mogelijkheden met onze productie en bedrukkingsmogelijkheden.

Mogelijkheden in werkpetten customizen: 

  • Bedrukking, schuin, gecentreerd extra klein of groot
  • Geweven of lederen label
  • Een borduring (Borduring op de klep, aan de binnenzijde, of op een van de panelen)
  • Meerdere panelen
  • Diverse badges
  • Debossing van de stof of de metalen sluiting
  • Petten bedrukken met reflectieve of metallic inkt.

Vragen over onze werkpetten?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw werkpetten online gaat kopen? Of heeft u speciale wensen ten aanzien van bedrukking of levertijden? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.


Product filters