Schoenveters

Filters

Zoek je werkschoen veters? Extra stevige veters of langere veters voor in je werkschoenen? Wij hebben sterke veters geschikt veiligheidsschoenen, werkschoenen, outdoorschoenen en zelfs kisten. In ons assortiment veters die Ijzersterk zijn. Sommige extra lang. Of juist platte trekking veters. maar ook elastische veters of dikke leren veters. we hebben voor elke werkschoen wel een geschikt paar veters. Vaak in combi met werkschoenen verkocht of in een pack.

Extra sterke veters voor werkschoenen.

Werkschoen veters zijn leverbaar in diverse lengtes en te gebruiken voor elk soort werkschoen. We hebben werkschoen veters van de merken Marla veters, Grisport Safety, Gevavi veters, NoRisk werkschoen veters, Shoeps en SteelBlue veters. Sommige extra lang. Of juist Platte trekking veters. maar ook Elastische veters of dikke leren veters. Meestal verkopen we ze in combinatie met nieuwe werkschoenen of we verkopen ze per pack. 

Welke lengte veters heb ik nodig?

Bepaal lengte veters werkschoenen, bergschoenen

  • Lage wandelschoenen, 10 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 100 cm
  • Lage wandelschoenen, 12 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 120 cm / 130 cm
  • Halfhoge wandelschoenen, 12 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 130 cm / 140 cm
  • Halfhoge / hoge wandelschoenen,  14 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 150 cm / 160 cm
  • Hoge wandelschoenen / bergschoenen, 16 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 160 cm / 170 cm
  • Hoge wandelschoenen / bergschoenen 18 gaten of ogen per schoen, lengte schoenveters 180 cm
  • Legerkisten of soortgelijk, lengte schoenveters 200 cm of langer

Heb je nieuwe veters nodig? Dan kan je de oude natuurlijk meten

Of je telt het aantal vetergaatjes van je schoen en leest de lengte af in deze tabel:

aantal vetergaatjes
lengte van de schoenveters
2 x 3 gaatjes
45 cm
2 x 4 gaatjes
60 cm
2 x 5 gaatjes
75 cm
2 x 6 gaatjes
90 cm
2 x 7 gaatjes
120 cm
2 x 8 gaatjes
150 cm
2 x 9 gaatjes
180 cm
2 x 10 gaatjes
200 cm

 

Opgelet! Het gaat hier om gemiddelde lengtes. Houd rekening met volgende invloed:

  • de afstand tussen de gaatjes boven elkaar en de breedte tussen beide rijen heeft een invloed op de totale lengte van de veters
  • ook de manier van rijgen en strikken heeft gevolgen voor de veterlengte

Twijfel je tussen twee lengtes? Neem dan beter de langere veters. Een strik die een paar centimeters te lang is stoort minder dan veters die uiteindelijk te kort blijken.

Sterke veters voor veiligheidsschoenen

Voor de bergschoenen en werkschoenen raden we meestal polyester veters aan. Maar we hebben ook veel trekking veters van Marla. Heb je werk waarvan je werkschoenen snel vies worden? Of ben je van plan om een flinke outdoortocht te maken? Ronde polyester veters zijn beter bestand zijn tegen vuil en vocht. Platte veters hebben als voordeel dat ze bijzonder knoopvast zijn. Op Wikipedia leest u meer over de veter. Welke veterset je ook kiest; Alle Veters in onze werkkledingshop zijn te koop in verschillende kleuren en maten. 

Sterke veters voor wandelschoenen

Sterke kwaliteit veters voor in je wandelschoenen en outdoorschoenen. Wij hebben ronde veters die makkelijk door de haken en ringen van je schoen glijden bij het aantrekken. Maar ook Losse schoenveters (extra sterk) voor het betere outdoor werk. Koop extra sterke veters online. In onze werkkledingshop vind je sterke veters voor (werk)schoenen, representatieve schoen of outdoorshoe. 


Vragen over of op zoek naar de juiste veters?

Door op een artikel te klikken krijgt u meer informatie over de mogelijkheden en verkrijgbare kleuren en lengten veters. We hebben een ruime sortering schoenveters. Dikke, dunne, lange, korte. gemaakt van katoen, nylon of leder en zelfs veters met wax afwerking. Toch vragen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer