Waterdichte werkschoenen

Filters

Waterdichte werkschoenen zijn schoenen die zijn ontworpen om de voeten te beschermen tegen water en om de voeten droog te houden tijdens het werken. Waterdichte werkschoenen zijn heerlijk als werkschoen. Maar let op bij de selectie waterdichte veiligheidsschoenen. Het is een misverstand om te denken dat alle S3 werkschoenen waterdicht zijn. S2 en S3 zijn waterafstotend, maar niet vaak waterdicht. Dit is een aparte eigenschap van de werkschoen. Hieronder ons assortiment waterdichte werkschoenen uitgevoerd membraan welke de schoen vanaf buiten 100% en 24/7 waterdicht maakt en de voeten toch kunnen ademen. Bij elk model staan de specificaties en of ze waterdicht zijn. tegen spatwater kunnen en of ze als waterdichte veiligheidsschoen beschikbaar zijn.

Waterdichte goedkope veiligheidsschoenen

Waterdichte veiligheidsschoenen, goedkoop online kopen?  Ze zijn meestal gemaakt van waterdicht materiaal, zoals rubber of synthetische stoffen, en zijn voorzien van een waterdichte zool om te voorkomen dat water naar binnen sijpelt. Waterdichte werkschoenen zijn meestal bedoeld voor werkomgevingen waar het risico op blootstelling aan water of vocht aanwezig is, zoals in de bouw, op een boerderij of in een magazijn. Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens het doen van buitenwerkzaamheden in natte omstandigheden of tijdens het werken in een omgeving waar water op de vloer kan staan. 

Wanneer schoenen de S2 of S3 normering hebben, betekent dat, dat deze schoenen waterafstotend zijn. Wij bieden u waterdichte werkschoenen van hoge kwaliteit. Lekker droog en comfortabel aan het werk. De beste werkschoenen die tegen regen en water kunnen hebben waterdicht membraan (een soort waterdichte sok) die in de voering zit. Dit membraan is waterdicht en houdt het vocht buiten. Een sterk membraan welke de schoen vanaf buiten 100% en 24/7 waterdicht maakt en de voeten toch kunnen ademen. 

Waterdicht of waterafstotende werkschoen?

Waterdicht en waterafstotend zijn 2 aparte begrippen. In de praktijk verwarren mensen dit soms. Waterafstotende werkschoenen kunnen tegen spatwater. deze zijn bijvoorbeeld ideaal als horecawerkschoen voor de bediening. Maar als er ineens een stortregen op het terras is, dan zullen uw voeten uiteindelijk als nog doorweekt zijn. Dit is niet het geval bij waterdichte veiligheidsschoenen. Deze zijn helemaal geschikt als koksschoen. als er een pan valt, no problem. S2 en S3 zijn waterafstotend, maar niet vaak waterdicht. Dit is een aparte eigenschap van de werkschoen. 

Waterdichte werkschoenen.
Wat verwachten we van waterdicht schoeisel?
• Er mag geen water het schoeisel binnendringen.
• Zweet moet worden afgevoerd, zodat de voeten niet vochtig blijven. Dit zorgt er ook voor dat de voeten comfortabel warm blijven.
• In natte omstandigheden mag het schoeisel niet vochtig worden, water opnemen en daardoor in gewicht toenemen. 

Hoge werkschoenen waterdicht

De meeste waterdichte werkschoenen zijn een hoog model. Met een hoog model zijn uw voeten nog beter beschermd tegen vocht. Kenmerkend voor waterdichte veiligheidsschoenen is ook de gepolsterde tong. Deze tong zit ook aan de zijkant vastgemaakt aan de schoenen waardoor er op die manier geen vocht in de schoenen kan komen. Werkt u in een omgeving waar het erg nat of vochtig kan zijn, dan zijn deze waterdichte werkschoenen zeker iets voor u.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer