Spaanse Sloffen

Filters

Verschillende Spaanse sloffen in de aanbieding. De bekendste pantoffels zijn toch wel de Spaanse sloffen. Wij verkopen Spaanse sloffen en pantoffels van de beste kwaliteit en ze hoeven helemaal niet duur te zijn. Bekijk de Indoor Spaanse Slof of de Bernardino Baby slof met lamswollen voering. Voor een optimaal loopcomfort zit er tussen het suede en de voering een vaak een vilten tussenzoo in de Spaanse slof. Koop je Wollen Spaanse sloffen. De beste kwaliteiten, functionaliteiten en techniek in één slof. Lekker na het werk aantrekken. We hebben ze al veel verkocht. 

Aanbieding Spaanse sloffen voor heren en dames

Spaanse sloffen aanbieding. Koop  ze goedkoop online. Spaanse sloffen van Bernardino worden nog echt in Spanje (INCA) gemaakt.De sloffen worden gemaakt van 100% kwaliteits suede en zijn hierdoor van uitstekende kwaliteit. En WoolWarmers worden handgemaakt in de Europese Unie. Deze Spaanse wollen sloffen worden nog op traditionele manier met de hand gemaakt. 

Verschillende merken Spaanse slof

Bernardino sloffen zijn iets hoger dan de reguliere Spaanse sloffen waardoor ze een betere pasvorm hebben. De binnenvoering is gemaakt van 80% acryl en 20% wol. Met het dragen van deze sloffen heeft u geen koude voeten meer! Woolwarmers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren grijs, zwart, wit en geblokt, ze sluiten ook hoog waardoor ze lekker warm aan de enkel zijn.

Groots assortiment spaanse sloffen voor heren en dames. Naast de "normale" Spaanse sloffen hebben wij een groot assortiment 100% wollen sloffen.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer