Spaanse Sloffen

Filters

Spaanse sloffen aanbieding

We hebben vaak onze Spaanse sloffen in de aanbieding. maar we hebben ook lamswollen sloffen van andere merken. Bernardino Spaanse pantoffels worden vervaardigd in Spanje en hebben een fijne pasvorm. De Bernardino Spaanse sloffen hebben een dikke vilten tussenzool om het loopcomfort te vergroten. Kortom een echte kwaliteitsslof die heerlijk aan je voeten zit en lang mee gaat. onderstaand de verschillende Spaanse sloffen in de aanbieding. De bekendste pantoffels zijn toch wel de Spaanse sloffen. 

Aanbieding Spaanse sloffen voor heren en dames

Deze Bernardino wollen Spaanse sloffen zijn van een hoge kwaliteit Suède en de softe binnenvoering is van 100% scheerwol. Spaanse sloffen aanbieding. Koop  ze goedkoop online. Spaanse sloffen van Bernardino worden nog echt in Spanje (INCA) gemaakt.De sloffen worden gemaakt van 100% kwaliteits suede en zijn hierdoor van uitstekende kwaliteit. En WoolWarmers worden handgemaakt in de Europese Unie. Deze Spaanse wollen sloffen worden nog op traditionele manier met de hand gemaakt. 

Wij verkopen Spaanse sloffen en pantoffels van de beste kwaliteit en ze hoeven helemaal niet duur te zijn. Bekijk de Indoor Spaanse Slof of de Bernardino Baby slof met lamswollen voering. Voor een optimaal loopcomfort zit er tussen het suede en de voering een vaak een vilten tussenzool in de Spaanse slof. Koop je Wollen Spaanse sloffen. De beste kwaliteiten, functionaliteiten en techniek in één slof. Lekker na het werk aantrekken. We hebben ze al veel verkocht.

De sloffen worden gemaakt van 100% kwaliteits suede. Bernardino sloffen zijn iets hoger dan de reguliere Spaanse sloffen waardoor ze een betere pasvorm hebben. De normale binnenvoering is borg gemaakt met 20% wol, de wollen binnenvoering met 100% wol. Voor een optimaal loopcomfort zit er tussen het suede en de voering een dikke vilten tussenzool. Wij voeren vanaf maat 23 t/m maat 48 in zes kleuren.

Ook onze lamsvel BabyBoots worden in Spanje geproduceerd. Een ideaal artikel voor een kraamcadeautje en leverbaar in diverse kleuren en maten.

Verschillende merken Spaanse slof

Bernardino sloffen zijn iets hoger dan de reguliere Spaanse sloffen waardoor ze een betere pasvorm hebben. De binnenvoering is gemaakt van 80% acryl en 20% wol. Met het dragen van deze sloffen heeft u geen koude voeten meer! Woolwarmers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren grijs, zwart, wit en geblokt, ze sluiten ook hoog waardoor ze lekker warm aan de enkel zijn.

Groots assortiment spaanse sloffen voor heren en dames. Naast de "normale" Spaanse sloffen hebben wij een groot assortiment 100% wollen sloffen.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer