Outdoor laarzen

Filters

Waterdichte laarzen online. Mannen outdoor laarzen, dames outdoor laarzen en meer. Vind hier de perfecte outdoorlaarzen voor elk jaargetijde en weertype. Bekijk ons aanbod Outdoorlaarzen. Eenvoudig en snel besteld bij bedrijfskleding.nl outdoor laarzen heren en dames. Vind de nieuwste collectie Outdoor Laarzen. Bestel hier outdoor laarzen voor dames en heren. Geef ze een vaste plekje op de mat bij de achterdeur; voor als je de volkstuin in moet, snel boodschappen doen naar de manege moet of de hond moet uitlaten. Een goed paar outdoor laarzen is onmisbaar voor echte buitenmensen. Outdoor laarzen hebben klasse en zijn stoer tegelijk.

Outdoorlaarzen mooi en functioneel

Outdoorlaarzen zijn een ideale oplossing om uw voeten te beschermen tegen invloeden van buiten. Met een hoge of lage schacht, hele functionele of juist modieuze outdoor laarzen. Denk aan modder in de volkstuin of water in het weiland. Maar met deze laarzen kunt u ook prima voor de dag komen in de supermarkt. De outdoor laarzen zijn dus niet alleen functioneel, ze zien er ook nog mooi uit. Mocht u nog een paar comfortabele outdoor laarzen nodig hebben dan kunnen we u goed helpen.

We bieden wij verschillende laarzen die veel warmte afgeven en een hoog comfort hebben. Zelfs compleet lederen laarzen. Geschikt voor alle seizoenen en alle weersomstandigheden.

Outdoorlaarzen onderhoud tips

  • Zijn de laarzen nat, verwijder dan de inlegzool en laat de laarzen drogen in een koele, goed geventileerde ruimte maar niet bij een hittebron zoals een radiator of in direct zonlicht, anders kan het leer barsten of hard worden. 
  • Laat eventuele modder opdrogen, zodat deze met een zachte borstel afgeveegd kan worden. 
  • Voor hardnekkig vuil of vlekken kan de bovenkant voorzichtig met schoon warm water afgespoeld worden. Gebruik in geen geval zeep of afwasmiddel en doe uw laarzen niet in de wasmachine, anders zullen uw leren laarzen worden beschadigd. 
  • De laarzen kunnen behandeld worden met was of een leerbeschermer. Let op : verhit de was niet, hierdoor kunnen de poriën verstopt raken waardoor de ademende werking kan verminderen. Indien suède wordt behandeld met was, zult u merken dat het leer gladder en donkerder wordt. Dit is een natuurlijke verandering van de uitstraling, maar zal niet de eigenschap aantasten. 
  • Zorg ervoor dat u de veters helemaal losmaakt en de tong uitstrekt als u de laarzen aan- of uittrekt. Herhaaldelijk geforceerd uw laarzen aantrekken kan de binnenvoering bij de hiel beschadigen, wat invallen van het hielstuk tot gevolg kan hebben. 
  • U kunt krantenpapier gebruiken om vocht, ontstaan door transpiratie, uit de binnenkant van de laarzen te verwijderen. Zo kan het vocht opgenomen worden, ook als de buitenkant reeds droog is.

Vragen over onze outdoorlaarzen?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u laarzen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer