Poloshirts

Filters

Uitgebreide collectie poloshirts

Wij hebben een uitgebreide collectie poloshirts, die volledig naar wens bedrukt kunnen worden. Luxe polo bedrukken met reclame - en je steelt de show! We hebben diverse modellen in onze collectie opgenomen, leverbaar in vele kleuren. Een polo (maar ook andere T-shirts) kun je bedrukken aan de voor- en achterkant en er kan ook bedrukking geplaatst worden op de mouwen, en is verkrijgbaar voor zowel dames, heren en zelfs kinderen. 

Werkpolos

Werkpoloshirts zijn een soort kleding die doorgaans wordt gedragen als onderdeel van een uniform in een professionele of werkomgeving. Ze zijn vergelijkbaar met casual poloshirts, maar kunnen extra functies hebben die zijn ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit in een werkomgeving.

Poloshirts voor op het werk kunnen gemaakt zijn van duurzamere materialen, zoals polyester- of katoenmengsels, en kunnen versterkte naden en andere kenmerken hebben om de levensduur te verlengen. Ze kunnen ook functies hebben zoals vochtafvoerende technologie om de drager koel en droog te houden, of UPF (ultraviolette beschermingsfactor) om te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Poloshirts voor op het werk zijn er in verschillende kleuren en stijlen en kunnen door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Ze zijn een populaire keuze voor een professionele uitstraling in omgevingen zoals kantoren, winkels en ziekenhuizen. Het is belangrijk om werkpoloshirts te kiezen die comfortabel zijn en geschikt zijn voor de werkomgeving.

Luxe poloshirts met logo

Luxe poloshirts met logo bedrukken we in één of meer kleuren op de door jou gewenste drukpositie(s). Na bestelling ontvang je altijd een digitaal drukvoorbeeld waarop te zien is hoe en waar het logo op de poloshirts komt. Pas na jouw akkoord start de drukkerij met het drukproces. 

Polo als teamshirt

Verenigingen willen bijvoorbeeld veelal polo’s met hun logo laten bedrukken om de leden van de club of een bepaald team gemakkelijk herkenbaar te maken en het club- of teamgevoel te versterken.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer