Redbrick werkschoenen

Filters

Redbrick sportieve werkschoenen

Op zoek naar een Redbrick Werkschoenen ? Redbrick heeft een uitgebreide collectie hoge en lage safety sneakers. We hebben daarvan de meest populaire online in onze webshop staan. Bij ons kun je voordelig Redbrick schoenen bestellen. We verkopen verschillende typen werkschoenen. Denk aan hoge en lage Redbrick schoenen. Van Redbrick werkschoenen S3 normering, ESD tot sportieve werkschoenen met stalen Neus. We hebben een supersnelle levering van werkschoenen voor magazijn, bouw en logistiek. We verkopen ook Anti-slip. Bouw werkschoenen en constructie werkschoenen. Populaire modellen zijn onder andere De Redbrick dames werkschoenen en de Redbrick ICE, Redbrick Gold, Redbrick Onyx, Redbrick Azure. De Redbrick werkschoenen zijn ideaal voor op het werk en thuis doordat ze onverwoestbaar, comfortabel, sportief en trendy zijn.

Redbrick werkschoenen S3 en meer

Bekijk het complete Redbrick Assortiment. Ook dames werkschoenen.Er zijn twee lijncollecties werkschoenen gelanceerd bij Redbrick: de safety sneakers en de safety classics. Redbrick is ontwikkeld in samenwerking met AMF Safety Shoes, de producent van de werkschoenen. In de toch wel traditionele werkschoenenbranche wilden beide bedrijven laten zien dat het ook anders kan. In 2004 is daarom de eerste collectie van veiligheidsschoenen met het uiterlijk van een sneaker op de markt gebracht. Een veiligheidsschoen zoals uit de collectie van Redbrick bestond nog niet en zelfs de term Safety Sneaker moest nog bedacht worden.

Redbrick S3 schoenen zijn licht, comfortabel en lijken net op een sneaker. De Redbrick veiligheidsschoenen voldoen aan twee verschillende veiligheidsnormen: S1P en S3. S1P betekent dat de Redbrick werkschoenen voldoen aan alle basiseigenschappen, plus voorzien zijn van een stalen of kunststof neus. Populair in de bouw, logistiek en transportbranche.

Kevlar of stalen antiperforatie zool?

Tegenwoordig zijn veel S3 veiligheidsschoenen uitgerust met een Kevlar antiperforatie zool in plaats van een stalen antiperforatie zool, maar wat zijn hier nou precies de voor- en nadelen van?

Voordelen:

  • Uitgebreide collectie hoge en lage safety sneakers.
  • Zacht en extreem soepel: past beter aan de voet, ergonomisch, minder vermoeide voeten
  • Door zijn extreem buigzaam karakter is er verhoogd contact met het grondoppervlak, minder risico voor slippen en uitglijden
  • Beschermt het gehele zooloppervlak gezien deze genaaid wordt aan de schacht, terwijl zijn metalen variant er tijdens het productieprocedé wordt “tussen gestoken” wat resulteert in een (door de norm voorgeschreven) minimale dekking van 85% van het voetoppervlak (i.p.v. 100% bij Kevlar bezoling)
  • Niet warmte- noch koudegeleidend
  • Niet magnetisch, geen traceability door metaal-detector
  • Roestvrij, chemisch neutraal, onverslijtbaar
  • Lichter in gewicht dan een stalen bezoling

Nadelen:

  • Kevlar bezoling is iets duurder dan een stalen bezoling
  • De penetratiebestendigheid van Kevlar bezoling ligt iets lager dan die van stalen zolen

Het kiezen van de juiste werkschoen met de juiste veiligheidsklasse en de juiste kenmerken is niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met welke veiligheidsklasse er zijn en wat de verschillende normen inhouden. 

De Redbrick schoenen zijn ingedeeld in diverse beschermingsklassen:


Aan alle basis eigenschappen is voldaan. De schoen moet zijn voorzien
van een stalen/kunststof neus met een indeukresistentie van 200 Joule (resthoogte 14 mm).
S1
Als SB, tevens antistatisch, energie opname door de hak.
S1p
Als S1, met toevoeging van stalen/kevlar tussenzool.
S2
Als S1, plus verhoogde weerstand tegen binnendringen van water.
S3
Als S2, plus toevoeging van een stalen/kevlar tussenzool en antislipprofiel.
S4
Als S1 maar dan gemaakt van PU, rubber of kunststof materialen.
S5
Als S4, plus toevoeging van een stalen/kevlar tussenzool en antislipprofiel.

Redbrick sportieve schoenen

Redbrick werkschoenen zijn leverbaar in diverse kleuren en diverse designs. Ze staan voor Sportief, trendy & veilig. De meeste veiligheidsschoenen hebben een sportieve look. De Redbrick veiligheidsschoenen bieden je bescherming tijdens je werk  en zien er sportief en modern uit. Kom naar de officiële dealer van safety sneakers van Redbrick met een perfecte pasvorm en ultiem comfort voor transport en logistiek.

Redbrick sneakers voldoen aan alle eisen van de Europese norm. De hoge modellen komen tot op enkel hoogte en worden vaak in de bouw gedragen. Deze schoenen staan bekend om draagcomfort en moderne uiterlijk. De meeste Redbrick veiligheidsschoenen zijn te bestellen in de maten 36 tot en met 51. Bekijk voor de zekerheid de productbeschrijvingen naast de schoen. Daarnaast bestaat de collectie lage werkschoenen uit safety sneakers en een lijn met klassieke modellen. Deze schoenen zijn ideaal voor bijvoorbeeld magazijn werkzaamheden.

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick.

Een kleurrijke collectie safety sneakers en safety classics. Naast het sportieve uiterlijk zijn de Redbrick werkschoenen ook zeer veilig en voldoen ze aan alle eisen van de Europese normering (En 20345). De schoenen zijn te bestellen van maat 36 t/m maat 48 en zowel geschikt voor mannen als vrouwen vanwege de goede pasvorm. Hiernaast heeft de Redbrickschoen een schokdemping van 20 joule (indeuk resistentie van 200 Joule (resthoogte 14 mm) en de neus biedt voldoende bescherming tegen zware vallende voorwerpen

Daarnaast zijn de andere functionele eigenschappen van S1P: antistatisch, energie opname door de hak en een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water.De combinatie met schokdemping in de hak en een antistatische-, onpenetreerbare veiligheidszool maakt deze schoenen geschikt voor het zwaarste werk.

Product filters

Reset filters

Maat

Meer

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Voorraadstatus

Meer