Schaats Accessoires

Filters

Schaatsen verkoop op bedrijfskleding.nl. We doen zaken met de grootste leveranciers en hebben specialistische kleding. Zo ook Schaatsen verkoop. Schaatsen goedkoop kopen incl. schaats accessoires en onderhouds producten en aanverwanten. De beste schaats accessoires voor het shorttrack en langebaan schaatsen vind je in onze werkkledingshop. Scherpe prijzen, snelle levering is mogelijk. Vergelijk en koop goedkope schaatsen online ? Beste prijs, aanbiedingen en een grote hoeveelheid merken ? Alles onder een dak op gebied van kleding en schaats verkoop.

Vele schaats accessoires bij bedrijfskleding.nl

Denk bij schaats verkoop ook aan diverse onderhouds artikelen. Het kopen van schaatsen is een maar het onderhouden ervan is een goed idee. Dan geniet je langer van je schaatsen. Ook voor jezelf hebben we verschillende schaats gerelateerde producten. Droom jij ervan om je schaatsen op echt topsportijs te zetten? Haal de ijzers uit het vet, laat de schaatsen slijpen en haal die wintermuts maar van zolder! Of wil je alvast oefenen voor de legendarische Elfstedentocht? Dat kan bijvoorbeeld bij Thialf in Heerenveen.

Thialf beschikt over meerdere ijsfaciliteiten voor de recreatieschaatser zoals de bekende 400 meter baan, een 333 meterbaan en de krabbelbaan; een 30x30 meter ijsbaan speciaal voor de allerkleinsten. Daarnaast heeft Thialf nog een volwaardige ijshockeyarena. Waan je even als een echte wereldkampioen op de snelste laagland baan van Nederland en ervaar hoe snel jij je rondjes schaatst! 

Schaatsen goedkoop kopen incl. schaats accessoires

Als je lekker wil schaatsen dan ben je misschien op zoek naar nieuwe schaatsen? Schaatsen koop je eenvoudig online bij onze werkkledingshop. We hebben Schaatsen in Kinder-, Kunst-, Noren- en Hockeyschaatsen maar denk ook aan accessoires. Het geluid van krakend ijs, een gure wind langs je gezicht, zwevend over het ijs, dan kun je de beste schaatsproducten gebruiken.

Denk aan:

 • Schaats Scheenbeschermer

De Scheenbeschermer wordt onder het schaatspak gedragen. Het is een goede bescherming zonder de bewegingsvrijheid te beperken. 

 • Schaats Power Strap, 

De Power Strap geeft extra steun bij het schaatsen en het skeeleren. Zowel voor lederen als moulded schoenen is deze Power Strap geschikt. De Power Strap is een aanvulling /vervanging van de traditionele springriemen. 

 • Schaats Ice Spikes

De ervaring in Scandinavie heeft geleerd dat de Ice Spikes een goed hulpmiddel zijn om op eigen kracht uit een wak te komen. De Ice Spikes zijn gemakkelijk mee te nemen en hebben een roesvrijstalen spike. De handvatten zijn gemaakt van een sterk nylon. 

 • Schaatsbeschermer

De Zandstra Twarres is gemaakt van Elvax (EVA). De beschermer is verstelbaar voor alle maten. Deze hoes past om alle Kunst en Hockey schaatsen. Zandstra Sport levert een compleet assortiment veters voor zowel noren, hockey- als kunstschaatsen. 

 • Schaats wax veters

Wij adviseren in de schaatsen wax veters te gebruiken. De voordelen van de wax veters zijn : * Sterk, * Neemt geen vocht op, * Anti Slip. Kwaliteit zool - TPE profielknop (6x) - plastic rondje met metalen pin, Model elastische zool met voorgevormde neus en stevige aantreklip aan de hak, 4 antislip profielknoppen onder voorvoet en 2 onder de hak, geschikt voor temperaturen tot -40° C.

Schaatsen, dé activiteit voor een gezellige dag met kids, actieve date of een tof uitje met vrienden.

Extra schaats tip: Het wordt sterk aanbevolen om de schaatsen en ijzers af te drogen na elk gebruik, om roestvorming te vermijden. Wij raden ook aan om de schaatsen op te bergen met mesbeschermers om het schaatsijzer. Schaatst u vaak? Dan is er tussentijds vaak onderhoud nodig, met name slijpen.

Onderhouden tips voor je schaatsen:

1. Maak je ijzers droog (Op deze manier zorg je ervoor dat er geen roestplekken op je ijzers ontstaan. Roest is funest voor je ijzers.) Dit kan met een droge doek van katoen. Of bijvoorbeeld een oud werkshirt.
2. Slijpen. Doe dit niet zelf. Je hebt verschillende slijpers in je woonplaats.
3. inoliën van je ijzers. Dit is voor de echte fanatiekeling. Olie verdringt het eventuele vocht en is ook nog eens gemakkelijker te verwijderen van je schaatsen.
4. Voorkom uitdroging van schoenen. (Gegoten schoenen kunt u schoonmaken met een vochtige doek. Leren schoenen moeten onderhouden worden op de methode die daarvoor geldt: geen ledervet maar schoenpoets inspuiten met anti-rain. Hiermee voorkom je uitdroging en blijft het leer lekker soepel.)
5. Controleer regelmatig of de schroeven en klinknagels goed vastzitten en check of de veters/snelsluitingen nog in orde zijn. De schoen is ook inelkaar gezet. Vooral bij intensief gebruik is dit een goede tip.
6. Opbergen op droge plaats. Nooit laten drogen op verwarming. Net als je werkschoenen. Zorg er voor dat de schaatsen op een droge en verwarmde plaats met weinig temperatuurschommelingen (niet op een kachel) bewaard worden. Bijvoorbeeld op zolder.


Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer