Grote maten veiligheidsschoenen

Filters


Grote maten veiligheidsschoenen zijn schoenen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheidsnormen en die in grotere maten beschikbaar zijn dan standaardmaten. Ze zijn bedoeld voor mensen met grotere voeten of die specifieke behoeften hebben wat betreft de pasvorm van hun schoenen. Grote maten veiligheidsschoenen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals leer of synthetisch materiaal en zijn voorzien van speciale veiligheidsfuncties, zoals stalen neuzen of geprofileerde zolen, om de voeten van de drager te beschermen tegen letsel of beschadiging. Grote maat werkschoenen maat 47 48 49 50. Alle werkschoenen zijn op voorraad. 


Grote maat werkschoen in vele kleuren

Waar je vroeger saaie werkschoenen kreeg is er nu veel meer mogelijk in kleuren maar ook in comfort! Er zijn verschillende modellen werkschoenen mogelijk in grote maten en hoge modellen. Werkschoenen en veiligheidsschoenen in grote maten van 47 tot en met 50 zijn vaak lastig te vinden. Bedrijfskleding heeft een aantal grote maten voor u geselecteerd. Koop uw top veiligheidsschoenen in onze webshop. Al onze merk werkschoenen zijn hoogwaardig, robuust en modern. We hebben een aantal merken uitgezocht in onze werkschoenen collectie die in de grote maten beschikbaar zijn. Veiligheidsschoenen zijn meestal gemaakt van stevig materiaal zoals leer of kunststof en zijn voorzien van een stevige, slipvrije zool om de voeten te beschermen tegen vallende voorwerpen of andere gevaren op de werkplek. Grote maten veiligheidsschoenen zijn meestal beschikbaar in maten vanaf maat 41 en zijn bedoeld om comfortabel en veilig te zijn voor mensen met grotere voeten. 

Grote maat werkschoenen 

Werkschoenen in grote maten van 47 tot en met 50 zijn vaak lastig te vinden. Gelukkig hebben we in bovenstaand aanbod werkschoenen een selectie gemaakt van extra grote maten die beschikbaar zijn van maat 47 48 49 en 50. Werkschoenen laag model, grote en breede werkschoenen, sportieve veiligheidsschoenen en ga zo maar door. In sommige gevallen kan het nog groter. Bel daarvoor ons team van bedrijfskleding.nl 

Grote maat merken

De werkschoenen die we in grote maten hebben zijn bijvoorbeeld van de werkschoen merken, Maxguard, Gevavi werkschoenen, Baak Sports, Redbrick, Elten, Stihl Blue Atlas en Bata industrials. Al deze veiligheidsschoenen en werkschoenen zijn bij bedrijfskleding.nl te vinden. We hebben een heel groot assortiment werkschoenen voor u samengesteld.

Brede werkschoenen 

Naast extra grote werkschoenen heeft bedrijfskleding.nl ook verschillende breedte maten in werkschoenen en veiligheidsschoenen. 

Werkschoenen zijn er vaker in veel verschillende lengtematen maar u heeft misschien behoefte aan een breedtemaat werkschoenen. De juiste werkschoenen die wat breder vallen waardoor u goed en genoeg ruimte heeft en uw tenen veel bewegingsvrijheid hebben.  iedereen heeft zo zijn eigen voet. Breed, smal, groot en klein. Iedere voet is anders. Er zit een verschil in werkschoenen en veiligheidsschoenen met een brede pasvorm of werkschoenen met een breedtemaat. Werkschoenen met een brede pasvorm zitten een beetje breder dan normaal. Het verschil kan wel oplopen tot 1 a 1.5 centimeter.   

Breedte werkschoenen

Een brede pasvorm kan per model erg verschillen. Ook kan er per merk verschillen zitten in de werkschoenen met breedtemaat. Het is daarom aan te raden om de werkschoen bij te bestellen die bevalt. Deze werkschoen kent u en is vaak weer nieuw te bestellen bij bedrijfskleding.nl. Wanneer u nog geen favoriet merk heeft kunt u onze accountmanager uitnodigen om het gehele team aan te kleden. In dit geval kunnen we ook pas sets meenemen. Uiteraard zit er ook verschil tussen dames en heren schoenen. Er zijn verschillende modellen brede werkschoenen voor bijvoorbeeld de zorg. De meeste instappers zijn aan de bovenzijde elastisch en vormen zich als het ware rondom u voet. Daarnaast heb je bijvoorbeeld het lage en brede model werkschoenen. Een lage S3 werkschoen met breedtemaat en een stalen neus is bijvoorbeeld.Vraag ons verkoopteam naar de juiste werkschoenen en maten het team van bedrijfskleding zit dagelijks voor u klaar.

Vragen over onze grote werkschoenen?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u een maat werkschoen of bent u opp zoek naar brede werkschoenen online? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer