Dassy Werkkleding

Filters

DASSY Werkkleding in onze online shop. 

Op zoek naar een dassy werkjas, dassy overall of dassy werkbroek stretch? We voeren hier een compleet assortiment van Dassy Workwear: DASSY accessoires, werkschoenen, overalls en veel meer! Bekijk de collectie in de online Dassy shop. Werkkleding, vooral in de bouw, moet sterk en duurzaam zijn en bovendien praktisch zijn.

Dassy verkooppunt

Wij zijn Dassy dealer. Bij ons vind u een verkooppunt van alle werkkleding. DASSY is een producent en leverancier van hoogwaardige werkkleding voor professionals in verschillende industrieën, waaronder de bouw, wegenbouw en logistiek. De" Professional Workwear "-collectie is gebaseerd op comfort, functionaliteit en design. Wat betreft bedrijfskleding moet het echter ook representatief zijn. 

In onze online winkel houdt het ontwerp van DASSY werkkleding ook rekening met professionele looks. Of je nou op zoek bent naar Dassy werkbroeken, overalls, shirts en vesten, high-visibility werkkleding of werkjassen en bodywarmers van Dassy. Bestel online of vraag een offerte aan. We kunnen u een hoge korting geven bij grotere aantallen. We bedrukken & Borduren in hoge kwaliteit de gehele dassy workwear collectie.

Dassy werkkleding modellen

Er zijn speciale vlamvertragende kleding, winddichte kleding en waterdichte kleding. Maar ook kleding met hoge zichtbaarheid, hamerlussen en kniezakken.

Modellen: Werkbroeken, Werkjassen, Werktruien, Werkoveralls, Werkschoenen. Uw adres voor bedrijfskleding, werkkleding & meer. Dassy werkkleding kopen. Bekijk de online Dassy shop. Mooie workwear. Hele collectie. Zoals Dassy werkjas, Dassy Pulse, Of een nieuwe Dassy werkbroek. 

Of je nou op zoek bent naar Dassy werkbroeken, overalls, shirts en vesten, high-visibility werkkleding of werkjassen en bodywarmers van Dassy.  De verschillende collecties is er voor vrijwel elk beroep passende werkkleding. De meest verkochte artikelen zijn de Werkjas en Werkbroek. DASSY staat in de Benelux bekend om de twee kleuren collectie met artikelen zoals de Felix, Boston of Seattle. De grootste collectie Dassy. Bestel online of vraag een offerte aan. Hoge Korting. Bedrukken & Borduren. Hoge kwaliteit

Product filters

Reset filters

Type

Meer