Elton

Filters

Elton Werkschoenen

Elten is uw expert voor veiligheids- en beroepsschoenen sinds 1910! ELTEN is een familiebedrijf uit het in de Niederrhein gevestigde Uedem en is één van de toonaangevende fabrikanten van veiligheidsschoenen in Europa. Op dit moment produceert Elten meer dan 2 miljoen werkschoenen per jaar. Wie vooruitstrevend in de branche is, moet voortdurend ontwikkelen. Want als de werkomgeving verandert, veranderen ook de eisen aan werkschoenen. De Elten schoenen worden gemaakt van high-tech materialen. Deze schoenen hebben een zeer prettig draagcomfort. 


EEN UITGEBREIDE
COLLECTIE VOOR DAMES EN HEREN

De verhoudingen van een damesvoet zijn totaal anders dan die van een herenvoet. Om deze reden heeft ELTEN een uitgebreide collectie met veiligheidsschoenen speciaal voor dames en speciaal voor heren. Met werkschoenen van Elten kun je veilig de werkvloer op en zie je er vlot en modebewust uit. Dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de werkschoenen van Elten ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee.

We willen u overtuigen met een perfecte pasvorm en schoenen die voldoen aan de hoogste eisen. De belangrijkste reden waarom we veiligheidsschoenen verkopen van Elten, is de wens om de mensen te beschermen die onze werkschoenen dragen. Iedereen die zijn best doet elke dag in zijn dagelijks werk, of het nu in het vak of in de industrie is, heeft veiligheidsschoenen nodig die hem ondersteunen bij zijn taken. 

Veiligheidsschoenen die beschermen, comfortabel zitten en perfect passen. Het maken van dergelijke werkschoenen is onze ambitie en onze dagelijkse stimulans.  En de behoefte van de drager aan veiligheidsschoenen is tegenwoordig anders dan een paar jaar geleden. Er zijn innovatieve concepten en individuele oplossingen nodig om werkschoenen te kunnen maken die up-to-date zijn.


Veiligheidsklasse

Veiligheidsschoenen S1

Veiligheidsschoenen S1P

Veiligheidsschoenen S2

Veiligheidsschoenen S3

Veiligheidsschoenen SB

Beroepsschoenen OB

Beroepsschoenen O2

Categorieen

    Product filters

    Reset filters