Elton

Filters

Elton Werkschoenen

Elten is uw expert voor veiligheids- en beroepsschoenen sinds 1910! ELTEN is een familiebedrijf uit het in de Niederrhein gevestigde Uedem en is één van de toonaangevende fabrikanten van veiligheidsschoenen in Europa. Op dit moment produceert Elten meer dan 2 miljoen werkschoenen per jaar. Wie vooruitstrevend in de branche is, moet voortdurend ontwikkelen. Want als de werkomgeving verandert, veranderen ook de eisen aan werkschoenen. De Elten schoenen worden gemaakt van high-tech materialen. Deze schoenen hebben een zeer prettig draagcomfort.

Uitgebreide collectie Elten werkschoenen

De verhoudingen van een damesvoet zijn totaal anders dan die van een herenvoet. Om deze reden heeft ELTEN een uitgebreide collectie met veiligheidsschoenen speciaal voor dames en speciaal voor heren. Met werkschoenen van Elten kun je veilig de werkvloer op en zie je er vlot en modebewust uit. Dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de werkschoenen van Elten ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee.

We willen u overtuigen met een perfecte pasvorm en schoenen die voldoen aan de hoogste eisen. De belangrijkste reden waarom we veiligheidsschoenen verkopen van Elten, is de wens om de mensen te beschermen die onze werkschoenen dragen. Iedereen die zijn best doet elke dag in zijn dagelijks werk, of het nu in het vak of in de industrie is, heeft veiligheidsschoenen nodig die hem ondersteunen bij zijn taken. 

Veiligheidsschoenen die beschermen, comfortabel zitten en perfect passen. Het maken van dergelijke werkschoenen is onze ambitie en onze dagelijkse stimulans.  En de behoefte van de drager aan veiligheidsschoenen is tegenwoordig anders dan een paar jaar geleden. Er zijn innovatieve concepten en individuele oplossingen nodig om werkschoenen te kunnen maken die up-to-date zijn.


Veiligheidsklasse

Veiligheidsschoenen S1

Veiligheidsschoenen S1P

Veiligheidsschoenen S2

Veiligheidsschoenen S3

Veiligheidsschoenen SB

Beroepsschoenen OB

Beroepsschoenen O2


Voordelen Elten werkschoenen

Elten werkschoenen hebben verschillende voordelen, afhankelijk van het specifieke model en de gebruiksomstandigheden, maar over het algemeen zijn hier enkele voordelen die vaak worden genoemd:

 1. Veiligheid: Elten werkschoenen zijn ontworpen met het oog op veiligheid. Ze voldoen aan verschillende veiligheidsnormen, zoals EN ISO 20345 of EN ISO 20347, die vereisten stellen voor bescherming tegen impact, druk en penetratie.

 2. Comfort: Comfort is een belangrijke factor bij werkschoenen, vooral voor mensen die lange uren staand of lopend moeten werken. Elten werkschoenen worden vaak geprezen om hun comfortabele pasvorm en demping, waardoor vermoeidheid van de voeten wordt verminderd.

 3. Duurzaamheid: Deze werkschoenen worden meestal vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan, zelfs onder veeleisende werkomstandigheden.

 4. Stijlvol ontwerp: Naast functionaliteit besteden Elten werkschoenen ook aandacht aan het ontwerp. Ze komen in verschillende stijlen en kleuren, zodat werknemers schoenen kunnen kiezen die passen bij hun persoonlijke voorkeur en de vereisten van hun werkplek.

 5. Bescherming tegen specifieke gevaren: Afhankelijk van het type werk en de omgeving waarin ze worden gebruikt, bieden Elten werkschoenen specifieke bescherming tegen verschillende gevaren, zoals elektrische gevaren, chemicaliën, hitte of kou.

 6. Antislip eigenschappen: Voor werknemers die werken in omgevingen waar het risico op uitglijden groot is, bieden Elten werkschoenen vaak antislip eigenschappen om het risico op ongevallen te verminderen.

Het is echter belangrijk op te merken dat de voordelen van Elten werkschoenen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en de individuele behoeften van de gebruiker. Het is altijd aan te raden om de specificaties van elk model te controleren en ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor de beoogde werkomgeving.


kwaliteit van Elten werkschoenen

De kwaliteit van Elten werkschoenen wordt over het algemeen als hoog beschouwd, en het merk heeft een goede reputatie opgebouwd binnen de sector van veiligheidsschoeisel. Hier zijn enkele redenen waarom Elten werkschoenen bekend staan om hun kwaliteit:

 1. Materialen: Elten maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor hun werkschoenen, zoals duurzaam leer, stevige rubberen zolen en geavanceerde technologische componenten voor specifieke functies zoals bescherming tegen elektrische gevaren of waterdichtheid.

 2. Veiligheidsnormen: Elten werkschoenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen zoals EN ISO 20345 (veiligheidsschoeisel met teenbescherming) of EN ISO 20347 (werkschoenen zonder teenbescherming), wat aangeeft dat ze zijn getest en goedgekeurd voor bescherming tegen verschillende risico's op de werkplek.

 3. Comfort: Naast veiligheid is comfort een belangrijk aspect van de kwaliteit van werkschoenen. Elten besteedt veel aandacht aan het ontwerp en de pasvorm van hun schoenen om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn, zelfs bij langdurig dragen.

 4. Duurzaamheid: Elten werkschoenen zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder veeleisende werkomstandigheden. Ze zijn bestand tegen slijtage, scheuren en andere vormen van beschadiging, waardoor ze een goede investering zijn op lange termijn.

 5. Innovatie: Elten blijft innoveren en nieuwe technologieën integreren in hun werkschoenen om de prestaties en veiligheid verder te verbeteren. Dit kan onder meer het gebruik van lichtgewicht materialen, verbeterde dempingssystemen of geavanceerde antislip-eigenschappen omvatten.

Over het algemeen staat Elten bekend om zijn betrouwbare en kwalitatieve werkschoenen, wat hen tot een populaire keuze maakt voor werknemers die op zoek zijn naar comfort, bescherming en duurzaamheid op de werkplek.

Product filters

Reset filters