Waadpakken lieslaarzen

Filters

Een PVC waadpak is erg licht van gewicht, goedkoper en gemakkelijk aan- en uit te trekken. Met een waadpak kun je het water inlopen, zonder dat je kleding nat wordt. Kies je voor het goedkoopste waadpak of toch een set lieslaarzen?  Aan het waadpak zit altijd een laars, dus let goed op dat je de juiste schoenmaat uitkiest. wanneer je een waadpak gaat kopen moet je goed opletten dat je de juiste maat neemt. De meeste waadpakken hebben een universele maatvoering en hebben dus geen maat. Sommige pakken zijn voorzien van een rubberen laars terwijl andere pakken voorzien zijn van een PVC laars.PVC Waadpak


Een PVC waadpak is erg licht van gewicht en goedkoper. Daarom is een PVC waadpak ideaal te gebruiken voor een korte periode in het water. In vergelijking met het Neopreen waadpak is dit pak dunner, dus minder isolerend. Daarom raden wij voor langere sessies altijd het Neopreen waadpak aan. Een waadpak is te vergelijken met een waterdichte tuinbroek met laarzen eraan vast. Dankzij het feit dat een waadpak waterdicht is, is het erg populair onder vissers.


Lieslaarzen


Als je ver het water in wilt lopen dan kun je het beste gebruik maken van een waadpak, maar als je in de ondiepere gedeeltes blijft dan zijn lieslaarzen ook voldoende. Lieslaarzen draag je los per been, waardoor je droog zult blijven tot aan je liezen. Lieslaarzen zijn ideaal als je in het ondiepe water loopt! Wij verkopen verschillende lieslaarzen en waterdichte broeken. De lieslaarzen zijn een belangrijk onderdeel van ons assortiment veiligheidsschoeisel. Met ons assortiment veiligheidslaarzen willen we voor iedere voet en ieder beroep een geschikte veiligheidslaars kunnen aanbieden.

Goedkoopste waadpak en lieslaars

Alle waadpakken en waad overalls zijn van goede kwaliteit en gemaakt van PVC of neopreen. Onze duurzame waterdichte kleding wordt veel gedragen door land- en tuinbouwers, hoveniers, fruittelers en andere professionals in deze branche. Waadpakken zijn erg handig tijdens het vissen, op deze manier kun je elke lijn redden en elke vis binnen halen. Onverhoopt een lekje of scheurtje opgelopen in uw waadpak? Dan bestelt u hier zelfs een reparatieset om het pak weer te herstellen! De isolatie van een waadpak hangt vaak tezamen met het neopreen. Hoe dikker het neopreen is, des te meer isolatie het biedt en hoe minder snel het stuk gaat. Doordat het dunner is kan je het makkelijker opbergen en droogt het snel. Daarnaast is PVC eenvoudiger schoon te maken en makkelijker te repareren.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer