Lange Werkbroeken

Filters

Werkbroeken voor lange mensen. Een lengtemaat werkbroek kan heel handig zijn. Mannen en vrouwen in Nederland zijn gemiddeld langer dan andere landen. Een lengtemaat werkbroek kan dan handig zijn wanneer u niet in een reguliere confectie maat valt. Een normale taille maar extra lange pijpen. Een extra lange werkbroek is ideaal voor iedereen met een normaal postuur met lange benen. Zo zijn werkbroeken voor lange mensen geen enkel probleem bij bedrijfskleding.nl Ook hebben we een aantal breedte maten beschikbaar in werkbroeken. Daarnaast gaat ons team graag voor u opzoek naar de ideale extra lange werkbroek. Geef uw wensen maar aan en we gaan aan het werk.

Werkbroek lengtemaat

Een aantal werkbroeken kunnen ook geleverd worden in lengtematen. Zo heeft u snel een lange werkbroek voor lange mensen. De lengtemaat van een werkbroek kunt u gemakkelijk zelf opmeten. Deze meet u door de lengte van de binnenkant van het been te op te meten. Neem een centimeterband en meet vanaf het kruis naar beneden. Hierbij meet u tot de hoogte waar de broekspijp komt te zitten. De broekspijpen van de lengtematen zijn 5 tot 7 cm langer dan de normale maten.  Waar de confectiemaat bij dames bij 32 begint en bij 46 eindigt, begint deze bij heren bij 42 en eindigt bij circa 58. Bij de informatie van de werkbroek kunt u zien welke lengtemaat bij het aantal centimeters hoort. Of u neemt contact op met een van de medewerkers van bedrijfskleding.nl om gericht advies te krijgen over onze extra lange werkbroeken.

Werkbroek met breedte maat

Een aantal werkbroeken kunnen ook geleverd worden in breedtematen. De breedte maten heeft een wat ruimere taille. Gebruik onze maattabel om uw maat te bepalen of neem contact op over lengte en breedte maten. Zo vind u uw ideale werkbroek. Sommige werkbroeken hebben een zogenaamde low waist, letterlijk vertaald een “lage middel”. De werkbroeken sluiten iets lager en de bovenkant van deze werkbroeken hangt iets lager op de heupen en de buik is dan lekker vrij. Regular fit. Deze fit hebben vrijwel alle werkmannen in de kast hangen. Het is een traditionele fit werkbroek en de meest recht-toe-recht-aan-variant. Het is een comfortabele fit maar deze kan bij smalle mensen vaak log ogen. Als je erg gespierd bent, of als je grote bovenbenen hebt, is dit een fijne werkbroek.

Lange werkbroeken bedrukken

Bij bedrijfskleding.nl kun u allerlei verschillende lange werkbroeken bestellen. Deze zijn dan ook net als de gewone werkbroeken prima te bedrukken. De werkkleding richt zich vaak op specifieke sectoren en heeft zo voor verschillende beroepsgroepen de ideale werkkleding beschikbaar. Denk hierbij aan tandarts werkbroeken maar ook een schildersboek of stucadoorbroek. In veel werkbroeken hebben we wel lengte en breedtematen beschikbaar. Ook zijn er een aantal werkbroeken met een andere pasvorm te koop. denk hierbij aan de gewone rechte pasvorm maar ook aan een U shape werkbroek. Met deze werkbroek is uw buik mooi vrij. Deze werkbroek sluit aan de voorkant iets lager waardoor u een comfortabele pasvorm heeft. Aan de achterkant sluit deze ook mooi aan.  

Vragen over onze lengte en breedte maten werkbroeken?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw extra lange werkbroek online gaat aanschaffen? Of wilt u meer informatie over alle lengte en breedte maten? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer