Regenjassen

Filters

Regenjassen, regenkleding en volledige waterdichte jassen zijn sinds juni 2018 te vinden in onze nieuwe webwinkel. Met een zeer groot assortiment regenkleding, regenpakken, regenbroeken, regenjassen en regenoverall kunnen wij u helpen de juiste kleding voor in bijvoorbeeld de bouw- en industrie te vinden.  Onze wegwerpoverall en goedkope PVC regenkleding zijn deze maand in de aanbieding. Trots zijn we op onze luxe hydroware regenkleding Deze zijn zowel tijdens de zomer-, als de wintermaanden te gebruiken door de uitneembare binnenvoering. 

Regenjas bedrukken met logo

Onze werkkleding - regenkleding, kan met of zonder bedrukking geleverd worden. Tijdens herfst of winter Heeft u vaak dikkere regenkleding nodig voor uw werknemers. Ook hier hebben wij een uitgebreide collectie met passende bedrijfskleding voor. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste werkkleding, dan zit ons team van specialisten klaar om me te helpen het vinden van de juiste maat of het juiste product.


Vragen over onze regenjassen?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw regenjassen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer