Nette werkschoenen

Filters

Nette werkschoenen zijn schoenen die zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheids- en comforteisen van werkomgevingen en tegelijkertijd een nette, professionele uitstraling hebben. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals leer of synthetische stoffen en zijn voorzien van een stevige, slipvrije zool om de voeten te beschermen tegen vallende voorwerpen of andere gevaren op de werkplek. Nette werkschoenen zijn meestal licht van gewicht en hebben een flexibele pasvorm om comfortabel te zijn tijdens het werken. Nette werkschoenen met een zakelijk uiterlijk. 

Nette horeca werkschoenen

Nette horeca werkschoenen, we hebben ze online staan. Net als nette beveiliging of manager werkschoenen. Er zijn diverse banen waarbij u zich representatief moet kleden. Het is zelfs goed mogelijk dat u een uniform aan moet. Werkschoenen worden tegenwoordig steeds comfortabeler. Dit wordt mede bereikt door nieuwe technieken die de schoen lichter en buigzamer maken. Werkschoenen voor de horeca branche moeten aan een aantal eisen voldoen, anti slip, wellicht waterdicht en een goede look. Werkschoenen en veiligheidsschoenen voor in de horeca keuken vind je bij ons online. Maar ook goede schoenen voor een manager of voor een beveiliger als schoenen onder een kostuum of uniform.  Er zijn legio leuke banen waarbij u zich representatief moet kleden. Representatieve schoenen zijn dan een must. bekijk onze nette werkschoenen collecie online. Of vraag onze medewerkers naar advies over de beste werkschoen waar u uren lang op kunt lopen. 

Manager werkschoen

Zo hebben wij de klassieke, nette veiligheidsschoen die vaak door leidinggevenden worden gedragen, maar ook de meer casual werkschoen voor onder een uniform.Ons assortiment stijlvolle werkschoenen voor leidinggevenden ziet er goed uit, voldoet aan de EN ISO 20345:2011 veiligheidsstandaarden en biedt comfortabele steun aan de wreef. Zo worden uw voeten beschermd tegen overbelasting en pijnlijke ongemakken. Het belangrijkste is dat ze zijn voorzien van indrukwekkende antislip buitenzolen die de meeste werkomgevingen aankunnen en uitglijden, struikelen en vallen op de werkplek helpen voorkomen. Denk aan kantoormedewerkers, beveiligingsbeambten, de bediening in de horeca.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer