Doorwerkjassen

Filters

Bij bedrijfskleding hebben we verschillende doorwerkjassen voor bouw en winter. Op deze wijze kunt u beschermd, comfortabel doorwerken. Werken in de winter of herfst periode kan risico’s met zich meebrengen door kou of tocht. Speciaal voor deze periode hebben we een aantal doorwerkjassen geselecteerd. In de bouw heeft u het soms zwaar te verduren. We hebben doorwerkjassen voor heren maar ook werkjassen speciaal voor dames. Zo heeft u een voordelige waterdichte winterwerkjas die veel comfort biedt bij het doorwerken.


Doorwerkjassen collectie

Doorwerkkleding, zoals een goede muts gevoerde laarzen en de juiste werkjas helpen u om langer en veilig door te werken bij winterse weersomstandigheden. Door de juiste pasvorm behoud u een goede bewegingsvrijheid maar ook uw comfort. Geen knellende werkkleding op loszittende te ruime kleding waarachter u kunt blijven haken. Goede werkkleding betekent dat iedereen beter kan werken. Door goed te kleden kan u goed functioneren en veel productiever zijn. De juiste doorwerkleding herkend u vaak aan de volgende eigenschappen: Een Ergonomisch ontwerp. De doorwerkjassen hebben vaak getapte naden en waterafstotende rits of drukknopen. Voldoen aan de normen op het gebied van werkveiligheid. Ze zijn wind en waterafstotend qua materiaal en zijn makkelijk te reinigen. Verschillende doorwerkjassen voor bouw en winter. Doorwerkjas parka, winter doorwerkjassen, werkjas bouw winter, doorwerkjas oranje, vele soorten zijn te koop. MAar wat is u ideale jas? De ideale jas neemt lichaamsvocht op en voert het ook af. Een aantal jassen zijn uitgevoerd met een Napoleonzak. Deze zit vaak tussen de rits en stormflap. Zo kan je jas dicht blijven en kun je toch spullen opbergen, erg handig. Vraag ons advies en bestel uw waterafstotende, winddichte of waterdichte doorwerkjas via bedrijfskleding.nl Wij geven korting aan grootafnemers.

Een aantal zaken om op te letten tijdens het kopen van winter doorwerkjas

Om vrij te kunnen bewegen hebben we nog een aantal zaken op een rij gezet bij de selectie van een goede winterdoorwerkjas. Bij een winter parka doorwerkjas is het handig om verstelbare, elastische taille- en heupkoorden te hebben. Dit gaat om kou en inwaaien tegen. Daarnaast is het bij deze jassen handig om na te gaan of deze is uitgevoerd met een tweewegrits. Dan kun je comfortabel zitten, knielen en bukken. Wanneer de jas is uitgevoerd met klittenband en verstelbare manchetten kan dit helpen tegen wind in de mouwen.

Beschermende kleding - Pakken en kledingstukken voor bescherming tegen kou

Werkjassen die geschikt zijn voor het dragen in winterse omstandigheden kunt u herkennen door het schildje met daarin het sneeuwvlokje. Dit schildje geeft aan dat de werkjas is getest volgens de EN342 norm. NEN-EN 342 specificeert eisen en testmethoden voor de uitvoering van kledingensembles (dat wil zeggen tweedelige pakken of overalls) voor bescherming tegen de effecten van koude omgevingen gelijk aan of onder -5 ° C (zie bijlage C). Deze effecten omvatten niet alleen lage luchttemperaturen, maar ook luchtvochtigheid en luchtsnelheid. Vereisten en testmethoden voor kledingstukken ter bescherming tegen koele omgevingen zijn gespecificeerd in EN 14058. De beschermende effecten en vereisten van schoeisel, handschoenen en afzonderlijke hoofdslijtage zijn uitgesloten van de reikwijdte van deze norm.

De juiste werkjas met de juiste opdruk

Elke doorwerkjas is te bedrukken of te borduren. Zo kunt u de kleur laten matchen met uw huisstijl en is er de mogelijkheid om de jas te laten bedrukken met uw logo, tekst of slogan! Dit geeft de doorwerkjas een persoonlijke tint en het ziet er professioneel uit! We bieden u graag advies voor doorwerkjassen en kunnen een groot aantal merken verkrijgen zoals: Bata, Redbrick, Maxguard, Grisport, Safety Jogger, Puma Safety, Emma, Elten, Atlas werkjassen. Hebben we uw favoriete merk niet? Vraag ons verkoopteam. We kunnen vaak toch leveren of een gedegen alternatief bieden. 

Vragen over onze Doorwerkjassen?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw doorwerkjassen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer