Werkklompen

Filters

Op zoek naar een Werkklompen? 

Werkklompen koop je eenvoudig online. Bedrijfskleding biedt u de beste werkklompen. Professionele Werkklompen en online altijd afgeprijsd. Veel keuze in werkklompen heren en Werkklompen dames. Van originele houten klompen tot zorgklompen of handige klompen om te dragen met bijvoorbeeld werken in de tuin. 

Binnen ons klompen assortiment, klompen voor heren, werkklompen dames, veiligheidsklompen S2, veiligheidsklompen s3, tuinklompen, zorgklompen en instapklompen kunt u vinden bij bedrijfskleding.nl

De beste werkklompen

Werkklompen zijn afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het loopcomfort van alle klompen is erg toegenomen en er zijn steeds meer modellen met stalen neus en zelfs modellen met S3 normering. Werklampen zijn ideaal op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan de horeca de zorg of agrarisch werk, klompen zijn dan ideaal schoeisel.Bij bedrijfskleding.nl hebben we meten soorten klompen kwalitatief hoogwaardige werkklompen tegen een lage prijs.

Werkklompen met een goede pasvorm

Bedrijfskleding.nl levert veel werk klompen aan ziekenhuizen en instellingen. Deze klompen bestaan vaak uit klompen vervaardigd uit gladde kunststoffen. Door de gladde cup van de klompen zijn de klompen zeer makkelijk schoon te houden. Deze klompen voor in het ziekenhuis zijn altijd vuilafstotend en hebben een goede gripzool. Daarnaast hebben we zelfs werkklompen met een antibacteriële voering. De klompen in ziekenhuizen worden zeer intensief gebruikt. Daarom moet het loopcomfort optimaal zijn en de pasvorm moet een goede ondersteuning bieden. In ziekenhuizen wordt er veel gelopen dus de werkklomp moeten ook goed wendbaar zijn. Denk maar aan korte stukjes bijvoorbeeld werkzaamheden rond het bed. Vraag ons team naar de juiste werkklomp voor uw werkzaamheden. 

Van horecawerkklomp tot zorgklomp

Het assortiment van bedrijfskleding levert veel verschillende werkklompen zo zijn er werkklompen voor dames maar ook werkklompen voor heren. Alle fabrikanten zijn er van doordrongen dat de anatomie van man en vrouw verschillend zijn dankzij de nieuwste technieken sluit de klomp netjes om de voeten en geeft de beste ondersteuning. Bij met name medische klompen is er veel keuze in uitvoering en kleuren. Bedrijfskleding is een gropothandel in werkklompen en werkkleding. We hebben we ons assortiment zo opgebouwd dat voor iedere voet in ieder beroepsgroep de juiste klompen kunnen bieden

Advies over de werkklompen 

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw werkklompen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer