Werkschoenen Sneakers

Filters

Werkschoenen Sneakers

Sportieve werksneakers - met of zonder beschermneus. we zien dat sportieve werkschoenen steeds meer geliefd zijn.  Ze zijn modern, ultra licht, en hebben een goed voetbed. In onze webshop zien we steeds meer vraag naar de sportieve werkschoen, dames werkschoenen en sportieve werkschoenen in sneaker model. Werkschoenen moeten uiteraard in eerste instantie veilig en comfortabel zijn, maar het is toch altijd mooi meegenomen wanneer ze er ook enigszins goed uitzien. in onze collectie vind je leuke modellen. Sportief, trendy & veilig. Ook werkschoenen sneakers dames. Bestel werkschoenen en veiligheidsschoenen van Topmerken Online. Safety sneakers hebben het bekende 'sneaker'-uiterlijk en lijken daardoor totaal niet op de klassieke, saaie veiligheidsschoenen

Groot voordeel van sportieve werkschoenen is dat ze veel lichter en comfortabeler dan standaard werkschoenen. De veiligheidssneakers zijn veiligheidsschoenen die zijn vorm gegeven als sneakers. Bestel je sportieve werkschoenen online. 


Sportieve werkschoenen bestellen tegen een scherpe prijs.

Redbrick sneakers voldoen aan alle eisen van de Europese norm. Redbrick is de marktleider als het gaat om veiligheidsschoenen met een sportieve look

Sportieve werksneakers

Voor de "lichtere" werkzaamheden zijn deze safety sneakers uitermate geschikt. Kenmerken voor een sneaker is onder meer de platte zool. Onze werkschoenen groothandel biedt hoge kwaliteit schoeisel en comfortabel lichte veiligheidsschoenen voor iedere sector. Door de opkomst van de sportieve werkschoenen is het dragen van werkschoenen een stuk populairder geworden. Deze echte veiligheidsschoenen hebben een modern en sportief design en dragen vaak een normering. Werk sneakers zijn in allerlei veiligheidsklassen beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan S1, S2 en de S3 veiligheidsklassen.

Bestel sportieve werkschoenen online bij bedrijfskleding.nl

Altijd extra voordelig en snel geleverd. Om uw voeten zo goed mogelijk te beschermen, is het van groot belang dat u uw schoeisel goed onderhoudt. Uw specialist voor veilig werken!

Sneaker werkschoenen

Bij iedere werkschoen is er uitgebreide informatie, specificaties en veiligheidsnormen te vinden. Ook hebben wij werkschoenen voor beveiliging- en horeca/keuken medewerkers. Ook wanneer u bijvoorbeeld brede voeten heeft, op zoek bent naar metaalvrije werkschoenen of op zoek bent naar werkschoenen die vallen onder de ESD norm en dus anitstatisch zijn , bent u bij ons aan het juiste adres.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer