Bedrijfskleding bedrukken & Wasvoorshriften 

Bedrijfskleding goedkoop laten bedrukken of borduren met logo of eigen tekst? Werkkleding goedkoop bedrukken voor alle branches o.a. zorg, horeca, bouw. Voor elk budget en elke oplage kunnen wij bedrijfskleding bedrukken. Bedrukte werkkleding is dé promotie voor uw bedrijf en hoeft niet duur te zijn. Dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. In de tabel vindt u onze prijzen voor het bedrukken met zeefdruk op onder meer bedrijfskleding, werkkleding en sportkleding.

Grote oplages? Neem dan voor onze actuele bedrukkingsprijzen contact op. U kunt gemakkelijk een formulier invullen voor goedkope bedrukkingsprijzen!

De drukkosten voor licht- en donkergekleurde sweaters en t-shirts verschillen.

Bedrijfskleding bedrukken met transferdruk

Bij 1 tot 5 stuks:

 • Transferdruk borst € 6,- (1 kleur)
 • Transferdruk rug € 6,- (1 kleur)
 • Een extra kleur + € 4,- per druk

Bij 6 tot 10 stuks:

 • Transferdruk borst € 4,50 (1 kleur)
 • Transferdruk rug € 4,50 (1 kleur)
 • Een extra kleur + € 4,- per druk

Meer dan 10 stuks:

 • Prijs op aanvraag

Prijzen voor borduursels

Let op minimale orderwaarde € 20,-

 • Borduren borstlogo € 6,50
 • Borduren ruglogo € 9,50
 • Borduren borsttekst (naam oid) € 5,50
 • Borduren borsttekst 2/3 regels € 6,50
 • Borduren rugtekst 1 regel € 7,50
 • Borduren rugtekst 2 regels € 9,50
 • Borduren rugtekst 3 regels € 12,00
 • Borduurprogramma voor digitaliseren van logo’s € 60,00 (eenmalige kosten)
 • Alle prijzen zijn exclusief btw

Werkkleding en promotiekleding bedrukken

Hieronder leggen we u in het kort uit op welke manieren truien, sweaters en ander textiel bedrukt kan worden. Er zijn namelijk verschillende soorten bedrukking mogelijk voor uw promotie textiel.

Drie manieren waarop wij kleding bedrukken

Laat uw werktruien en sweaters ontwerpen bij de studio van bedrijfskleding.nl  want we maken gebruik van de allernieuwste technieken! Wij kunnen de promotionele kleding voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo (branding), maar ook van een gepersonaliseerde tekst of uiting. Voor het bedrukken van de kleding maken wij gebruik van drie verschillende technieken. Een aantal van deze drukmogelijkheden zijn digitaal printen, de zeefdruk en de transferdruk. 

1. Digitale bedrukking voor alle soorten textiel

Wanneer we het hebben over grote oplages textiel, dan biedt het digitale drukken uitkomst. Hiervoor gebruiken we een speciale printer die uw logo's, teksten en afbeeldingen niet alleen snel, maar ook voordelig en precies drukt. Voor promotietextiel en -kleding biedt deze manier van bedrukken vele mogelijkheden. Bedrijfskleding of werkkleding wordt binnen enkele minuten secuur bedrukt en uw bestelling wordt dan ook zeer snel verzonden. We vonden een video die dit proces van digitaal printen haarfijn uitlegt:

2. Zeefdruk voor alle kleding, van sportshirts tot truien

Zeefdrukken is een populaire techniek die veel gebruikt wordt bij het bedrukken van t-shirts. Hierbij wordt een sjabloon gemaakt, dat op het zogenaamde zeefraam wordt geplaatst. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. De te bedrukken kleding wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht, met behulp van een rakel. Hierbij hoort een fullcolour-druk ook tot de mogelijkheden. Voor (bedrijfs)kleding en textiel kan er zelfs tot 14 kleuren worden gezeefdrukt.

De zeefdruk wordt over het algemeen toegepast op textiel, paraplu’s, sporttassen en vlakke kunststof producten zoals aanstekers en koelkastmagneten.

3. Transfer bedrukking op uw kleding

De transferdruk is een betrouwbare en hands-on manier van kleding bedrukken. Zoals u hieronder kunt zien wordt de betreffende opdruk eerst geprint en uitgesneden op een folie. Deze wordt vervolgens door middel van een hete drukplaat op de trui, het t-shirt of een ander soort kleding gedrukt. Voor een beperkte oplage kledingstukken is de transferdruk een uitstekende manier om een bedrukking van hoge kwaliteit tot stand te brengen.


WASVOORSCHRIFTEN


BEDRUKKEN: (Zeefdruk / Transfer / Flex /Sublimatie)


Wij adviseren onderstaande wasvoorschriften.


Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw kleding/textiel en de bedrukking. Nieuwe gekleurde, bedrukte kleding / textiel, kan een overmaat aan kleurstoffen bevatten. Was daarom deze artikelen eerst een aantal malen apart, met de hand, in handwarm water met een fijnwasmiddel. DE EERSTE 48 UUR NIET WASSEN!


? Kleding binnenstebuiten lager dan, of hoogstens op 40 ?
? Wassen zonder bleekmiddel
? Niet chemisch wassen
? Niet centrifugeren
? Niet in de droogtrommel
? Binnenstebuiten strijken
? Niet wassen met wasverzachter

Borduren en wassen

Over het algemeen is borduurwerk op uw kleding / textiel bestendiger en duurzamer dan de kleding of textiel waarop het geborduurd is. Ons borduurgaren is o.a. kookwas en bleek bestendig. Wanneer u de wasvoorschriften van de kleding hanteert, zal het borduurwerk net zo lang of waarschijnlijk langer meegaan dan de kleding of textiel waarop het geborduurd is.
Ook voor geborduurde en geweven badges adviseren wij de wasvoorschriften van de kleding te hanteren. Badges worden over het algemeen met een lijmlaag geleverd. Echter is de lijm i.v.m. de moderne strenge milieu wetgeving, niet meer
van dezelfde kwaliteit als vroeger. Door de kleding met daarop de badges te wassen / drogen, kan het daarom zijn dat de badges na een aantal keren te zijn gewassen los gaan laten. Vandaar dat wij adviseren badges ook vast te stikken. Nylon producten (niet kleding) mogen nooit in de wasmachine en/of droger. Deze producten kunnen het beste worden gereinigd met een vochtige spons op de vuile plek.