Werkklompen Dames

Filters

De mooiste hippe dames klompen voor het werk als werkklomp maar ook voor vrije tijd. Steeds meer Zweedse klompen voor dames worden gedragen in de zorg als medische klompen maar ook in bijvoorbeeld de volkstuin. Als hobby of tuinklomp. We hebben allen bekende merken. Van Sanita klompen tot Zweedse klompen van Gevavi of een Birkenstock Dichte Klomp. we hebben het. Je kunt dames klompen kopen met hak of gesloten hakje. En we hebben ook echte houten dames klompen.

Merken dames werkklompen

Welke werkklompen voor dames kies jij? We hebben hippe dames klompen van Sanita of bijvoorbeeld Gevavi Zweedse klompen met open hak. Er is een grote vraag naar werkklompen dames. Daarbij hebben we een groot aantal standaard Merken in de werkklompen die we voeren voor dames. Hierbij een greep uit de merken die we voeren voor werklompen dames. 

Er zijn instapklompen en klompschoenen verkrijgbaar. Instapklompen hebben een open hiel en klompschoenen hebben een gesloten hiel. 

 1. Sanita 
 2. Crocs
 3. Danclog 
 4. SIKA
 5. Eurodan 
 6. Import 
 7. Wash'Go
 8. Bighorn
 9. Birkenstock
 10. Jolly
 11. Strövels 
 12. Brynje 
 13. Gevavi
 14. Sun Shoes

Dit is slechts een greep. Zit u merk er niet bij of bent u op zoek naar een model werkklomp voor uw personeel? Laat het onze accountmanagers weten 

Toepasbare voordelen van werkklompen voor dames

 • Gaatjes voor ventilatie
 • Licht, Flexibel modellen, zelfs lichtgewicht
 • Waterdicht
 • Comfortabele en hygiënische
 • Anti-slip
 • Schokabsorberend
 • Ergonomisch
 • Antistatisch voetbed

Hippe klompen

De leukste hippe klompen. Wij zijn er trots op dat we de grootste collectie hippe klompen aanbieden. Als je op zoek bent naar hippe maar toch stevige praktische klompen die je gemakkelijk aan en uit kunt trekken, dan zijn clogs of trendy instappers een goede keuze voor jou. Ademend, Orthopedisch gevormd voetbed, geen vermoeide voeten, hygiënisch, makkelijk aan en uit te trekken zijn de kenmerken ook deze hippe klompen. Klompen waren vroeger werkschoenen met standaard kleuren. Dat is voorbij, tegenwoordig passen zij bij allerlei kledingstijlen. klomplaarzen en instapklompen in verschillende materialen en prints en kleuren, passend bij de mode van nu. Ook steeds meer in vrije tijd. Je kunt jouw favoriete clogs bijvoorbeeld dragen onder een gave tuinbroek met een hippe coltrui! 

Steeds meer mensen ontdekken daarbij het loopcomfort van klompen. Met name in de schoonmaak en zorg lopen veel dames op hippe klompen.


Vragen over dames klompen?

Op zoek naar dames klompen die comfortabel en hygiënisch zijn? Een klomp met open hiel of orthopedisch voetbed. Anti-slip, Schokabsorberend, Ergonomisch en Antistatisch voetbed? Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u speciale wensen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze chat en telefoonnummer.
Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer