Werkschoenen Sportief

Filters

Sportieve lichtgewicht werkschoenen

Werkschoenen Sportief zijn schoenen die zijn ontworpen om te voldoen aan de veiligheids- en comforteisen van werkomgevingen en tegelijkertijd een sportief uiterlijk hebben. Vermoeide voetjes na het werken zijn passé met onze sportieve veiligheidsschoenen. Sportieve sneakers die mode combineren met de nieuwste veiligheidstechnologie. We hebben verschillende Sneakers veiligheidsschoenen in de aanbieding  Door het brede scala aan kleuren komt uw persoonlijkheid tot leven. We hebben veel sportieve werkschoenen van toonaangevende merken in onderstaand overzicht. Zo slaag je altijd de om sportieve werkschoenen te vinden. 

Sportieve lichtgewicht werkschoenen

Ze zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals leer of synthetische stoffen en zijn voorzien van een stevige, slipvrije zool om de voeten te beschermen tegen vallende voorwerpen of andere gevaren op de werkplek. Werkschoenen Sportief zijn meestal licht van gewicht en hebben een flexibele pasvorm om comfortabel te zijn tijdens het werken. Een groot aantal modellen veiligheidsschoenen zijn uitgerust met een neusbescherming van het hoogwaardige materiaal aluminium: net zo veilig als een stalen kap, maar 40 % lichter. De veiligheidseisen kunnen nu tegenwoordig gecombineerd worden omdat er andere materialen worden toegepast. Fijne sportieve werkschoenen met een mooi design en licht gewicht. 

Sportieve werkschoen merken

Sportieve werkschoenen zijn zo licht en sterk door de lichtgewicht zolen van PU/PU, PU/TPU, PU/Nitril of PU/Vibram. Ondanks hun lage gewicht zijn deze zolen olie- en zuurbestendigt, antistatisch, slijt- en slipvast en hebben een goede schokabsorptie. De schoenmerken die we voeren in het sportieve assortiment leggen zich constant toe op het uittesten, ontwerpen en verbeteren van onze producten om de kwaliteit en maximale werking ervan te garanderen. Merken in sportieve sportwerkschoenen:


  • Elten, Redbrick, Maxguard, Puma, Baak, Gerb, Cofra, Lowa, Brynje, NoRisk, Goodyear, Sixton, Grisport Safety, Jori, MTS, Import, Python, Reebok Work, Bware, Gevavi, Jallatte, Quick, Safety Jogger, Canadian Line, Croford, Planet Europe, Stanley, Bata en CAT en meer.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer