Paraplu's

Filters


Paraplu bedrukken met logo?

Ontdek het ideale parapluformaat voor jouw behoeften met onze handige gids. Bij het kiezen van een paraplu zijn er twee belangrijke factoren om te overwegen: de diameter en de constructie.

Paraplu Diameter: 100 cm vs. 130 cm

  1. 100 cm Diameter:Voor individueel gebruik is een paraplu met een diameter van ongeveer 100 cm perfect. Sta comfortabel droog zonder gedoe, ideaal voor drukke straten en snelle on-the-go situaties.

  2. 130 cm Diameter:Heb je gezelschap? Kies dan voor een paraplu met een royale diameter van 130 cm, geschikt voor 1 of zelfs 2 personen. In noodgevallen biedt dit formaat zelfs ruimte voor drie personen.

Lange Paraplu vs. Opvouwbare Paraplu

Bij de keuze tussen een lange paraplu en een opvouwbare paraplu, zijn er enkele overwegingen om in gedachten te houden.

  • Lange Paraplu:Het voordeel van een lange paraplu is de eenvoudige constructie met minder bewegende delen, waardoor de kans op schade wordt verminderd. Met een lengte van 80 tot 105 cm (afhankelijk van het model) behoudt deze paraplu zijn compacte vorm.

  • Opvouwbare Paraplu:Ideaal voor dames in hun handtas of als handbagage tijdens het reizen. Deze paraplu's hebben een telescopische steel en zijn perfect draagbaar. Houd er rekening mee dat de dunne onderdelen gevoeliger zijn voor schade, maar het gemak van draagbaarheid compenseert dit.

Manieren van Openen: Handmatig, Automatisch en Dubbel Automatisch

  1. Handmatige Opening: Controleer zelf wanneer de paraplu opent, ideaal voor drukke locaties zoals winkelstraten en evenementen.

  2. Automatische Opening: Een knopdruk en de paraplu opent automatisch. Hoewel dit luxe toevoegt, kan de techniek gevoeliger zijn, vooral bij goedkopere modellen. Wees bewust van de grootte bij het openen om ongelukken te voorkomen.

  3. Dubbel Automatisch (Auto Open / Auto Close): Druk op dezelfde knop om te openen en sluiten. Onthoud dat de paraplu niet volledig automatisch inklapt, dit moet je zelf doen.

Frame en Steel: Metaal vs. Glasvezel

  • Metalen Frame:Voordelig in prijs, maar bij het binnenstebuiten klappen kan een balein knakken, wat de levensduur beïnvloedt.

  • Glasfiber Frame:Flexibel en windbestendig. Bij binnenstebuiten klappen hebben de baleinen minder kans op breken, wat resulteert in een langere levensduur. Een dikkere steel, vooral van glasvezel, versterkt de paraplu nog meer.

Kies met vertrouwen het perfecte parapluformaat en de ideale constructie voor jouw behoeften. Van praktische enkele paraplu's tot luxe automatische opties, wij hebben het allemaal!


U kunt storm-, golf-, grote-, kleine- of opvouwbare- paraplu laten bedrukken. Opties: Logo's, Huisstijl, Ontwerpen, Foto's.Bestel goedkope paraplu's en laat deze met uw bedrijfslogo bedrukken. Bedrukte paraplu met logo inzetten gift of gewoon een goedkope paraplu kopen voor thuis? Een goedkope paraplu die wij kunnen bedrukken en is ingevouwen makkelijk mee te nemen. Kies jouw goedkope paraplu en wij zullen het voor je regelen! Goedkope paraplu's zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf.

Goedkope paraplu's bedrukken?

U kunt verschillende paraplu’s bedrukken in verschillende maten, vormen en kleuren. Heeft u vragen over het bedrukken van goedkope paraplu's of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte goedkope paraplu's van ons ontvangen? Alles is speciaal voor jou gesorteerd op prijs en kleur om de keuze gemakkelijker te maken. Paraplu goedkoop kopen. Bedrukte en onbedrukte paraplu's online.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer