Stofjassen

Filters

Goedkope stofjas maar wel met kwaliteit? Deze stofjassen zijn gemaakt van een dikke, slijtvaste stof en zijn bij ons leverbaar in vele kleuren! Stofjassen van katoen, polyester of polyester katoen vind je bij bedrijfskleding.nl. Ook een stofjas in een grote maat en voor industriële doeleinden zijn onlangs toegevoegd aan onze zeer uitgebreide collectie. Een stofjas is perfect geschikt voor in de werkplaats, voor in het magazijn of op de werkvloer.  

Goedkoop goede stofjassen kopen

Een stofjas is een soort overjas die je beschermd. Vaak is het een halflange jas die over de dagelijkse kleding gedragen wordt. Je normale kleding kun je zo beschermen tegen vuil en beschadigingen. We hebben verschillende stofjassen te koop,  zoals korte stofjassen en ook goedkope stofjassen. Stofjassen zijn handig om snel aan en uit te kunnen trekken. We verkopen ze veel aan magazijn meesters, industrie en labs. Sommige stofjassen zijn waterafstotend of zelfs vlamvertragend. Naast deze stofjassen hebben we een heel gamma aan werkjassen. Zo kunt u hier een goede stofjas kopen, maar ook jassen speciaal voor de agrarische sector,voedingsindustrie of voor wegwerkzaamheden met reflecterende jassen. Deze stofjas is prima te combineren met bijvoorbeeld een standaard werkbroek.

Stofjas kopen

De stofjassen geven een optimale bescherming tegen stof en zand omdat de stofjassen snel uit getrokken kunnen worden. Net als werkoveralls kunnen de stofjassen van bij ons geborduurd en/of bedrukt worden. Een Stofjas, vaak ook overjas genoemd is eigenlijk een kleine versie van een werkoverall. Onze stofjassen van bijvoorbeeld het merk HLM zijn voorzien van van functionele zakken en een knoop of ritssluiting. 

Vragen over onze stofjassen?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw stofjassen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer