Gehoorbescherming

Filters

Je gehoor is een groot goed. Idereen wil zijn oren en gehoor beschermen tijdens het werk of een omgeving met veel lawaai zoals een concert. Om je gehoor te beschermen levert bedrijfskleding gehoorbescherming als een gehoorbeugel voor op het werk. Disposable oordoppen of kleinere oordopjes met een handige meeneem sleutelhanger om ze in te bewaren. Ook gehoorkappen, PBM,s om het gehoor te beschermen en bijvoorbeeld een zaaghelm met geïntegreerde gehoorbescherming kunt u vinden in onze werkkledingshop. 

Soorten gehoorbescherming 

Binnen onze bedrijfskledingshop ziet u een uitgebreid assortiment in gehoorbeschermingsproducten. Zo hebben we zelfs gehoorbescherming en oordopjes tegen het geluid bij jagen. Met deze oordopjes bent u beschermd tegen piekgeluid naar kunt u het geluid wel goed horen bij bijvoorbeeld normale spraak. Daarnaast hebben we passende gehoorbescherming voor tijdens een bezoek aan een concert, uitgaan, motorrijden, werk in de tuin of bijvoorbeeld vliegen. Met name in het motorrijden wordt men steeds bewuster. Als je langer dan vijftien minuten op de motor rijdt, je het risico loopt op tinnitus (oorsuizen) en andere symptomen van gehoorverlies. Bescherm je daarom goed met onze oordoppen tijdens je werk of vrije tijd.

Vragen over gehoorbescherming en oordopjes?

Ons team van bedrijfskleding.nl helpen je graag bij al je vragen over kleding en toebehoren zoals gehoorbescherming en oordoppen. We hebben vele soorten en maten te koop. Zelfs voor een snurkende collega of voor in het vliegtuig hebben we oplossingen. Oordoppen speciaal ontworpen voor tijdens het vliegen. Gesprekken en vluchtmededelingen zijn juist beter hoorbaar en de membraanfilters reguleren de luchtdruk tijdens het opstijgen en het landen door de drukveranderingen in het oor te vertragen. U ziet, we hebben overal een oplossing voor. 

belang van het beschermen van je gehoor

Bescherm uw oren: Waarom gehoorbescherming zo belangrijk is voor uw welzijn

Gehoorbescherming is essentieel voor het behoud van uw gehoor en uw algehele welzijn. Hier zijn de redenen waarom het belangrijk is, of je nu werkt in een drukke werkomgeving, naar luide evenementen gaat of gewoon je gehoor wilt beschermen tijdens je dagelijkse activiteiten:

  1. Om gehoorschade te voorkomen: Langdurige blootstelling aan lawaai boven de veiligheidslimieten kan gehoorschade veroorzaken. Gehoorbescherming, zoals oorkappen of oordopjes, verlaagt het geluidsniveau en beschermt je op lange termijn tegen schadelijke effecten.
  2. Verbeter je leven: Je leven kan ernstig worden beïnvloed door gehoorverlies, van moeite met communiceren tot sociale isolatie en zelfs depressie. Bescherming van uw gehoor behoudt niet alleen uw vermogen om te horen, maar ook uw algehele welzijn en levensgeluk.
  3. Voldoe aan de veiligheidsregels: Werkgevers zijn verplicht hun werknemers te beschermen tegen geluidsoverlast in veel werkomgevingen. Door gehoorbescherming te dragen, volg je niet alleen deze voorschriften, maar blijf je gehoor ook veilig en gezond.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer