Thermobroeken

Filters

Een thermobroek (we zullen het geen legging noemen) is een lange (onder)broek met lange pijpen. Thermobroeken zijn er in een lange en korte varianten. Je kan deze het hele jaar door dragen dragen onder je werkbroek maar in de zomer moet ie toch echt uit. Het beste is hem te dragen in de winter of herfst. Het verschil met een normale thermobroek is dat we ook vlamvertragende en antistatische thermo broeken hebben. Zo ben je verzekerd van extra veiligheid. 

Thermobroek kopen

Een thermobroek kopen kan bij veel leveranciers maar een thermowerkbroek is iets anders. Deze is vaak vochtregulerend heeft een permanente antibacteriële werking. En heeft specificaties die normale thermobroeken niet hebben. Zoals vlamvertragende en antistatische eigenschappen.


Vragen over de thermowerkbroeken?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw thermowerkbroek online gaat aanschaffen? Of wilt u meer informatie over alle lengte en breedte maten? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer