Werkvesten

Filters

Werkvest kopen

Op zoek naar een goed werkvest? We hebben allerlei Werkvesten en gereedschapsvesten voor scherpe prijzen. denk aan lekkere warme Fleece vesten en Bodywarmers. Zo hebben we Goedkope werkvesten en specialistische werkvesten. Bedrijfskleding heeft werkvesten voor scherpe prijzen. En we hebben een extreem grote voorraad. Eigenlijk is zo'n vest geschikt voor werk en recreatie. 

Goedkoop werkvest bedrukken

Het team van bedrijfskleding.nl heeft een eigen studio en drukkerij in huis. We kunnen eenvoudig zelfs een gepersonaliseerde werk vest met bedrukking maken. Uw logo op het werkvest gedrukt of een slogan of een combinatie. Diverse Professionele Werkvesten. Deskundig Advies. Zeer scherpe prijzen. Typen: Hoodies, Werkvesten, Fleecevesten. Goedkope werkvesten online. Werkvesten heren en dames. Ook met capuchon.

Zit u werkvest er niet bij?

Dan kunnen we vaak toch leveren wanneer het gaat om een grotere order. We hebben ook goedkope werkvesten en budget werkvesten voor een eenmalige klus. Of wanneer u het werkvest bijvoorbeeld als klaar-over gebruikt en het vest minder te lijden heeft van het type werk. Daarnaast hebben we Fleece werkvesten in ons assortiment maar ook shoftshell, veiligheids-bodywarmers, multifunctionele fleece jacks en meer. Een gevoerd werkvest of dames werkvest is geen probleem.

Werk vest borduren voor lage prijs

Kiest u voor een mooie zeefdruk op uw werkvest of toch voor het borduren van uw afbeelding of tekst op de werkvesten? Beide opties zijn mogelijk, tegen aantrekkelijke prijzen. Wij borduren en bedrukken ook. Eigen ontwerp -en drukstudio. Bestel een handig werkvest / gereedschapsvest bij ons online. Korting voor grootafnemers.

Werkvest als body warmer

Het werkvest beschermt optimaal. Niet alleen het lichaam tegen de kou maar ook uw als persoon bij het uitoefenen van uw vak. Het werkvest is ideaal. Het geeft voldoende bewegingsvrijheid en is een goede oplossing als werkjas tijdens het tussenseizoen. 

Het is een ideale kledingzaak als de temperaturen nog een beetje schommelen. Werkvesten zijn mouwloze vesten of jacks die de bovenzijde van je lijf beschermen tegen de invloeden van het weer in de herfst, en de winter of tijdens wat frissere dagen in het voorjaar en de zomer. Binnen onze collectie werkkleding hebben we ook thermo onderkleding of Tshirts met lange mouw. Op deze manier behoud je je bewegingsvrijheid tijdens het werk maar ben je lekker beschermd tegen de wind. 

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer