Houten Klompen

Filters

Ontdek de veelzijdige wereld van Hollandse klompen bij ons! Niet alleen zijn ze geliefd in de tuin, maar ze zijn ook een favoriet souvenir van Holland of Nederland. Bij ons vind je een uitgebreide collectie van betaalbare klompen, variërend van kinderklompen tot klomppantoffels en zelfs klompen met bedrukkingen die de trots van Fryslân en Grunn uitstralen.

Als wereldleider in de ontwikkeling en productie van houten draagklompen, klompsouvenirs, klomppantoffels, houten tulpen en andere gerelateerde souvenirartikelen, biedt Nijhuis Klompen een breed scala aan klompen in verschillende uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar traditionele houten klompen of moderne varianten met een twist, wij hebben ze allemaal in huis.

Ontdek de authentieke charme van onze Hollandse klompen en haal een stukje Nederlandse traditie in huis met onze unieke collectie. Laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van onze klompen en koester een stukje Nederlandse folklore waar je ook gaat!

Bent u op zoek naar mooie Houten Klompen of Zweedse Klompen?

De houten draagklompen worden uit het mooiste populierenhout vervaardigd en als ze uit de machines komen worden ze stuk voor stuk met de hand verder afgewerkt voor een optimaal loopcomfort. Vervolgens worden de draagklompen verder afgewerkt en voorzien van diverse decoraties. Van traditionele bies tot kleurrijke decoraties, die vooral afname vinden voor de toeristenmarkt. Maar natuurlijk is er ook de geschuurde uitvoering met een mooie natuurlijke uitstraling.

Vandaag de dag bestaan er bijzonder veel verschillende uitvoeringen wanneer het op Hollandse klompen aankomt. We onderscheiden op dit vlak met name de houten klompen voor volwassenen, maar u kunt ook kiezen voor kleinere exemplaren voor kinderen. Zo hebben we de klompen in blanke uitvoering of met een kleurtje. Ook zijn er thema klompen zoals Provincie Groningen of Friesland verkrijgbaar.

Hollandse klompen als souvenir

Hollandse klompen zijn altijd al bijzonder populair geweest als werklomp maar ook als souvenir van Holland. Nijhuis Klompen is ‘s werelds grootste ontwikkelaar en producent van houten draagklompen, klompsouvenirs, klomppantoffels, houten tulpen en diverse andere aanverwante souvenirartikelen. De klompen van het merk Nijhuis zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Houten klompen zijn zeer goed voor de voeten en wordt als orthopedisch schoeisel gezien. 

Klomppantoffels

Klomppantoffels… Wie heeft ze niet zien hangen op de toeristische hotspots van Nederland? Nijhuis Klompen is sinds jaar en dag producent en marktleider van deze klomppantoffels. Lekker warm aan de voeten, eenvoudig mee te nemen en te verkrijgen in diverse designs. En nu ook verkrijgbaar met typisch Hollandse full colour print. 

Hollandse klompen met logo

Hollandse klompen met logo. Deze klompen zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende uitvoeringen. We onderscheiden bijvoorbeeld de klompen die u geheel kunt voorzien van het logo en de kleuren van uw favoriete voetbalploeg.

Schoenklompen

Veel mensen dragen liever schoenklompen. De schoenklomp is net zo stevig als een houten klomp maar iets comfortabeler. Het bovenwerk is meestal gemaakt van volnerf leer. Dat is een hoge kwaliteit leer waarbij de natuurlijke structuur, de nerf, nog intact is. Volnerf leer is dik en gaat heel lang mee.


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer