Bedrijfskleding.nl

Een fijne werkdag begint met de juiste werkkleding. Uw beroep of onderneming kan verschillende eisen stellen aan werkkleding/bedrijfskleding. Daarom hebben we met zorg een collectie samengesteld met specialistische kleding in vele sectoren

Denk hierbij aan: Bouwkleding, zorgkleding PBM maar ook werkkleding voor schilders, hoveniers, horeca kleding, kleding voor apotheken en laboratoria kleding. Noem maar op. We zijn voortdurend bezig met innovatie binnen onze webshop en we zijn voortdurend onze merken aan het uitbreiden. Zit er iets bij wat u mist? Vertel het ons. We kunnen vaak wel leveren of u een goed alternatief bieden.

Contactgegevens:

Contact Informatie

Bedrijfskleding
Florakade 52
9713 ZC Groningen

Telefoonnummer: 050-2102827
Email: info@bedrijfskleding.nl
Website: https://bedrijfskleding.nl/

KVK 51446669

Vestigingsnr. 000003359697

ID Belastingdienst  NL001431413B23

Telefoonnummer: 050 210 28 27


Verschillende merken werkkleding

Draagt u altijd Mascot werkkleding, Blackstone werkschoenen of toch liever toch die overall van Havep met sixton schoenen? Geen probleem. Iedere vakman heeft zijn eigen voorkeur. Daarom hebben wij een zeer groot  assortiment bedrijfskleding samengesteld uit verschillende werkmerken.

Gericht advies over bedrijfskleding

Heeft uw bedrijf een vast merk bedrijfskleding of misschien bent u juist opzoek naar een nieuw merk. Laat dan onze bedrijfskleding adviseur langskomen. We plannen graag een passessie met uw personeel in. Of maken voor uw bedrijf een passende presentatie met voorbeelden vanuit onze designer studio.

Maak afspraak met bedrijfskleding adviseur


Bedrijfskleding voor elk budget

Inderdaad, we zijn vaak een stuk goedkoper!

Ook wanneer u altijd werkkleding koopt van een bepaald merk kunnen we u vaak verrassen. Omdat de mensen achter bedrijfskleding.nl al jaren lang actief zijn in het vak kunnen we vaak een betere service en competitieve prijs bieden dan menig concurrent in ons vakgebied

Passie voor kleding!

Wij zijn een servicegericht bedrijf dat zich onderscheid in professionaliteit en creativitiet. We hebben een passie voor bedrijfskleding.

Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met u mee!

Onze voordelen:

  • Snel leveren
  • Veel werkkleding op voorraad
  • Eigen studio
  • Eigen drukkerij
  • Grote keuze bedrijfskleding
  • Persoonlijke aanpak
  • Jaren lange ervaring
  • Competitieve prijzen

Volledig ontzorgen. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen. En kunnen uw hele kledinglijn van begin tot eind verzorgen.

Bij ons is het mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken of borduren. Onze klantenservice is beschikbaar voor al jouw vragen op het gebied van werkkleding en zijn te bereiken op 050-210 28 27!