Werkschoenen Dames

Filters

Werkschoenen dames kopen? 

Op zoek naar dames werkschoenen? Of wil je een veiligheidsschoen voor vrouwen? We hebben een groot aantal werkschoenen voor dames in de aanbieding. Van dames horecaschoenen, zorgschoenen tot stoere stappers voor een vrouw in de bouw. Ook sneaker werkschoenen voor mensen met een moderne look. 

Werkschoenen dames met kunststof neus of waterdicht model

Door onze grote inkoop als werkkleding groothandel kunnen we vele dames werkschoenen, veiligheidsschoenen en aanverwanten snel leveren. Ook is er steeds meer vraag naar waterdichte werkschoenen voor vrouwen. Zo hebben wij veiligheidsschoenen met een S3-normering en een veiligheidszool deze zijn geschikt als er scherpe voorwerpen liggen zoals bijv. in de bouwsector. De mooiste en beste werkschoenen voor vrouwen. Zoek je een sportief model, met stalen neus. We hebben goede kwaliteit schoenen tegen een lage prijs. Ruim aanbod dames werkschoenen. Ook hippe schoenen, moderne werkschoenen en een aantal modellen in leuke opvallende kleuren. 

Werkschoenen Damesmaat

Voor het bepalen van de dames maat voor je nieuwe set werkschoenen kun je dezelfde maatvoering aanhouden als je normale vrijetijdsschoenen. Wanneer je in je vrije-tijd altijd op hakken loopt kan de werkschoen ruim aanvoelen. Geen paniek! Wanneer je veel loopt op je werk zwellen de voeten van nature iets op en kan de extra ruimte in de punt van de schoen extra handig zijn. Je herkent dit misschien ook wel van hardloop schoenen. 

Omdat zware arbeid echt niet alleen aan mannen voorbehouden is, vindt u ook een breed assortiment aan werkschoenen voor dames in onze groothandel. De standaard werkschoenen zijn vooral gericht op heren, waardoor ze minder geschikt zijn voor dames voeten. Daarnaast heeft een sportieve dames werkschoen vaak een pasvorm die meer geschikt is voor dames met een smallere voet. We hebben ook werkschoenen die geschikt voor zowel de man als vrouw. Vraag bij ons verkoopteam naar advies of bekijk de specificaties bij de schoen omschrijving. Je vind een grote collectie aan modieuze en lichtgewicht werkschoenen.

Naast specifieke werkschoenen voor dames, zijn er ook uniseks werkschoenen. Bij de werkschoenen dames is er rekening gehouden met de pasvorm. Deze is geheel afgestemd op dames voeten.Wil je graag echte dames veiligheidsschoenen aankopen die niet alleen zeer comfortabel zitten evenals een optimale veiligheid bieden, maar er ook nog eens goed uitzien? Unisex modellen hebben over het algemeen een mannelijk pasvorm maar is verkrijgbaar in een kleinere maat.

Dames werkschoen merken

Wij hebben dames veiligheidsschoenen van bekende merken als Puma, Grisport, Safety Jogger, Redbrick, Reebok en Bata. Door een grote diversiteit aan merken kunnen wij onze klanten veel soorten veiligheidsschoenen aanbieden met altijd wel een passend model. Van safety sneakers, instappers en zeer comfortabele veiligheidsschoenen tot aan robuuste en sterke veiligheidsschoenen die geschikt zijn voor de meest zware klussen. Wij hebben diverse schoenen beoordeeld op de meest belangrijke aspecten, zoals comfort, veiligheid, prijs/kwaliteit en het design om jouw te helpen in je zoektocht.

Dames werkschoen normering

 1.  SB normering
  Werkschoenen uitgerust met een beschermende neus.
 2.  S1 normering
  Werkschoenen uitgevoerd met beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een energie absorberende hak.
 3.  S1P normering
  Werkschoenen uitgevoerd met een beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak en penetratiebestendige tussenzool.
 4.  S2 normering
  Werkschoenen met beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak en waterdichte schacht.
 5.  S3 normering
  Werkschoenen met beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak, waterdichte schacht en penetratie bestendige tussenzool.
 6.  S4 normering
  Werklaars gemaakt van rubber of kunststof materiaal met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie absorberende hak.
 7.  S5 normering
  Werklaars met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penetratie bestendige tussenzool tot 1100 N.

Voorbeelden van dames collectie schoenen

 • Modieuze en lichtgewicht werkschoenen.
 • werkschoenen dames lichtgewicht s1 (De meeste lichte werkschoenen vallen onder de S1 of S2 normering, omdat er geen 
 • gebruik wordt gemaakt van een zware tussenzool.)
 • werkschoenen dames lichtgewicht s3
 • werkschoenen met kunststof neus
 • werkschoenen dames waterdicht
 • Waterdichte werkschoenen van hoge kwaliteit
 • werkschoenen dames antislip
 • werkschoenen dames sneaker
 • zachte werkschoenen
 • De maat loopt vaak van 36 tot en met 42

Maakt u onderdeel uit van de sectoren schoonmaak, horeca of de zorg? Dan kunt u vertrouwen op onze klompen. In iedere maat zijn er meerdere modellen beschikbaar die uw voeten beschermen.

Vragen over onze werkschoenen voor dames?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u werkschoenen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer