Laag Model

Filters

lage werkschoenen zijn fijne werkschoenen voor vele werkzaamheden. Wanneer je veel moet lopen is een lage werkschoen zeer geschikt. Lage veiligheidsschoenen en lage werkschoenen zijn over het algemeen lichter dan hoge schoenen. Het bijkomend voordeel van lage werkschoenen in de flexibliteit en het ademend vermogen. Voor mensen die veel moeten knielen, bijvoorbeeld stratenmakers en werknemers die veel lopen, bijvoorbeeld in het magazijn Is deze werkschoen zeer geschikt. 

Werkschoen voor veel lopen

Door regelgeving op het gebied van persoonlijke veiligheid en door gewoon veilig te willen werken is het steeds vaker verplicht om goede lage of hoge veiligheidsschoenen te hebben. Ook gewone lage werkschoenen bieden meer veiligheid en duurzaamheid dan gewone sneakers. Een lage werkschoen is handig bij veel lopen. Denk aan medewerkers in distributiecentra, magazijn of grote opslagloods. Lage werkschoenen of lage veiligheidsschoenen zijn dan extra handig. Werkschoenen met een S2 of s3 normering zijn waterbestendig en dus geschikt als u in een vochtige omgeving werkt. 

Welke lage werkschoen kies ik?

Vaak wil je je gelijk goed beschermen en koop je een werk of veiligheidschoen met een S3 of zelfs hoogste normering. Laat je goed voorlichten. Soms zie je werknemers met hoge werkschoenen terwijl een lage werkschoen veel comfortabeler is bij veel lopen. Maar ook voor een zittend beroep zoals chauffeur of kassamedewerker is een lage werkschoen een uitkomst. De S2 of S3 normering is waterbestendig dus misschien niet eens nodig voor jou werk? In deze schoen krijg je met louter binnenwerk namelijk sneller zweetvoeten. Als extra bescherming niet nodig is, dan zijn lage werkschoenen een ideaal alternatief voor het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

Groots assortiment en advies in lage werkschoenen

Bedrijfskleding biedt een zeer groot assortiment lage werkschoenen voor heren en dames. Verschillende merken, zowel hoge als laag model, instappers en werklaarzen alles kunt u zo online kopen. Het dragen van goede werkschoenen, of veiligheidsschoenen, is een must bij werkzaamheden in de bouw, magazijnwerkzaamheden of bij veel lopen in een magazijn.  Ook bij dit type schoen is er keuze uit stalen- of kunststof neuzen, zolen bestaande uit kevlar en S3 normering. Laat u adviseren voor aanschaf door het team van bedrijfskleding. 

Wij bieden u graag advies over werkschoenen en veiligheidsschoenen. Heeft u vragen over waterbestendigheid? Is dat bijvoorbeeld niet voldoende?  Er zijn zelfs waterdichte werkschoenen te koop. Ook warmte is geen probleem. We hebben veiligheidsschoenen die tegen contactwarmte kunnen. Werken met elektra? En is er kans op statische elektriciteit of zelfs elektrische ontlading op hoger voltage dan zijn er anti-statische werkschoenen met een lage elektrische weerstand zodat u geen schok krijgt.

Vragen over Lage Werkschoenen ?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw werkschoen online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer