Shirts, Overhemden & Truien

Filters

Overhemden en blouses kunnen we bedrukken voor promotionele doeleinden, maar onze overhemden en shirts worden ook wel zo besteld. Dan worden ze besteld als werkshirt of als vrijetijds overhemd of trui. We hebben allerlei overhemden: modellen met korte en lange mouw. Of juist extra lang of luxe afwerking. Al onze overhemden zijn van hoge kwaliteit. En we hebben natuurlijk ook goedkope overhemden. De budget lijn die u ook kunt laten bedrukken.


Goedkoop overhemden bedrukken

Heeft u wel eens gedacht aan overhemden bedrukken? Wij voorzien uw overhemd van het door u gewenste bedrijfslogo, beeldmerk of slogan. U ziet ze hier staan in onze werkkleding shop. We hanteren voor alle shirts, overhemden en bedrijfskleding scherpe prijzen. En ons team geeft u een persoonlijke service. graag advies over bedrijfs overhemden? Ook dan helpen we u graag verder. u kunt ook een hoge korting krijgen bij groot afname. Zo steekt u alk het personeel in een goed hemd met fijn draagcomfort en een mooie pasvorm. Op deze manier loopt uw personeel er uniform bij. Professioneel, mooi in de huisstijl en onderscheidend herkenbaar. 

Ook belevering aan ZZP

Kleintjes worden groot, let maar op. We hebben meerdere bedrijven in de kleding gestoken die uiteindelijk uitgroeiden naar hele grote bedrijven. Maar ook als dat niet zo hoeft kunt u bij ons bestellen. Graag zelfs. We helpen iedereen aan overhemden. Ze worden zelfs graag als vrijetijdskleding gedragen, zonder bedrukking.


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer