Instappers

Filters

Instappers zijn er in verschillende modellen, zo hebben wij instappers met een open hiel en gesloten hiel. Praktische schoenen en vooral veel comfort, dat is wat de collectie werkschoen instappers je te bieden heeft. Met en zonder veiligheidsnormeringen: S2 of S3 of te wel met en zonder veiligheidszool. Bij instappers denk je niet direct aan een zakelijke schoen, maar toch kun je met instappers werkelijk alle kanten op. Antistatisch, instapper met stalen neus, stalen tussenzool of uitneembare inlegzool. Onderstaand onze steeds grotere collectie instappers.

Goede instapwerkschoenen

Goede instapwerkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Neem een kijkje in onze grote collectie instappers en schaf de instappers van jouw voorkeur aan. Ook in de werkkleding kunnen Instappers super stijlvol zijn. Tegenwoordig is het mogelijk, ook op het werk. Ze zijn zowel comfortabel als modieus en dat is natuurlijk wat we allemaal willen. Wij hebben daarom ook veel bedrijfskleding instapschoenen en klompen die zowel in een vrouwen als mannen variant geleverd kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat al uw medewerkers er netjes bijlopen voorzien van comfortabele en veilige bedrijfskleding.

Werkschoenen en steunzolen

Werkschoenen kopen en gebruik je steunzolen? Geen probleem! Of je nu werkzaam is in de bouw, industrie, horeca, groenvoorziening of in de zorg. Door de verwisselbare inlegzool van vele werkschoenen kun je deze heel gemakkelijk vervangen door je eigen steunzolen.

Werkschoen normeringen

Wij weten als geen ander dan goede werkschoenen of werklaarzen bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van uw personeel.
Alle schoenen van het type S1, S2 en S3 voldoen sowieso aan de basisvereisten voor veiligheidsschoenen. Benieuwd welke werkschoen je het beste voor jouw werk kunt gebruiken vraag ons verkoopteam of vraag je bedrijf welke normeringen of eigenschappen de schoen dient te hebben. denk aan werkschoenen met beschermende neus, anti-statische eigenschappen, energie-absorptie in de hiel en beschermende binnenvoering een gesloten zone aan de hiel of andere eigenschappen. 


Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer