Spijker werkbroek

Filters

Wil je een spijker werkbroek kopen? Zoek jij naar een jeans voor naar het werk? Bekijk dan onze collectie workers en spijkerwerkbroeken in spijkerstof. Ook wanneer je op zoek bent naar een zware kwaliteit spijker werkbroek is er volop keuze.

spijker werkbroek modellen

Van een voordelige basic (werk)jeans van 100% katoen tot werkbroek met dubbel gestikte naden en hamerlus.  Bestel hier je werkbroeken van diverse merken in verschillende kleuren en maten, Werkbroeken (spijkerbroeken) worden al meer dan 150 jaar gedragen en binnen de werkledij gebruiken we soms cordura (Kevlar) om de werkbroeken extra slijtvast te maken. Belangrijk bij de keuze voor een werkbroek is dat deze goed is afgestemd op de werkzaamheden en de (veiligheid) voorschriften die gelden op het werk.

Vragen over onze jeans werkbroeken?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw jeans of denim werkbroek online gaat aanschaffen? Of wilt u meer informatie over alle lengte en breedte maten? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer