Portemonnees

Filters

Een portemonnee kopen via bedrijfskleding.nl is gemakkelijk. We hebben onze collectie aangevuld met portemonees. Zo kan u een leren portemonnee, een portemonnee voor uw sleutelbos of een merkportemonnee kopen. We hebben leuke chesterfield leren beursen. Maar ook portefeuille van leer met extra vakken voor briefgeld of bonnetjes en een ritsvak voor kleingeld. Een portemonnee heb je dagelijks bij je en we hebben vele uitvoeringen. met en zonder rijbewijs vak. Of een kleine portemonnee voor gemak of alleen pasjes. 

Verschil portemonnee, portefeuille en beurs

Ook wel eens een discussie beland over het verschil tussen een portemonnee en portefeuille? Een beurs, knip of geldbuidel? Met een portefeuille wordt wel eens verwezen naar een grote portemonnee. Maar eigenlijk is deze alleen voor het opbergen van munten/ kleingeld. Een portefeuille is van oorsprong bedoeld voor het opbergen van papiergeld en waardepapieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je rijbewijs. In het fries hebben we het dan vaak over een beurs. Hoewel er ook een ouderwetse kleine Hollandse knijpbeurs bestaat. Ach als je het aan ons vraagt, nog even en we betalen allen met ons mobieltje. Of helemaal modern, lekker chippen.

Collectie portemonnees

De collectie bestaat uit heren portemonnees, damesportemonnees maar ook luxe leren portemonnees en stijlvolle leren portemonnees voorzien van de nieuwste RFID technologie. Met geïntegreerde RFID anti-skimm technologie wordt uw data van bankpassen, id kaart en andere persoonlijke data niet digitaal afgelezen. Skimmen is een vorm van pasfraude, waarbij criminelen de magneetstrip van een pas kopiëren en de pincode bemachtigen op het moment dat er een betaaltransactie wordt verricht. Met deze portefeuille bent u verzekerd van extra veiligheid. Portemonnees zijn er in verschillende maten en modellen, maar heb je maar een paar pasjes, kies dan voor een wat kleiner model. Al met al kunnen bijna al onze portemonnees binnen de collectie dienen als creditcardhouders, pasjeshouders & autopapierenmapjes. Een portemonnee kopen kan ook een leuk en origineel cadeau zijn. 

Vragen over de collectie portemonnees?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw portemonnee online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.

 Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer