Privacy policy / Privacy Verklaring Bedrijfskleding.nl


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen binnen onze diensten. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u bedrijfskleding.nl gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe het team van bedrijfskleding voor u werkt. Bedrijfskleding.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van bedrijfskleding.nl U dient zich ervan bewust te zijn dat Bedrijfskleding.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.


Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Door gebruik te maken van deze (onze) website/webshop geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Communicatie

  • Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.
  • De server van bedrijfskleding herkent uw domeinnaam en e-mailadres niet bij elk bezoek aan onze website. Alle informatie die u vrijwillig verstrekt via bedrijfskleding.nl, slaan we op in onze database. Denk hierbij aan het invullen van het contactformulier of het aanvragen van samples, offertes voor bedrijfskleding of promotionele kleding en digitale voorbeelden van bedrukkingsmogelijkheden. Deze informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.
  • Binnen het offerteproces en het bestelproces verzamelen wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres plus eventueel contactpersoon. Dit verzamelen wij om het bestelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Wilt u dat wij uw gegevens verwijderen? Neem dan contact met ons op.
  • Door middel van een SSL certificaat heeft bedrijfskleding.nl de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om het verlies, het onrechtmatig gebruik of wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Wanneer de URL in de adresbalk van uw browser begint met 'https://' in plaats van 'http://' weet u dat u in een beveiligde omgeving verkeerd. De 's' staat dan ook voor 'secure'. In deze beveiligde omgeving wordt al uw informatie gecodeerd verstuurd naar onze server. Ook wordt er nagegaan of de gebruiker daadwerkelijk is wie hij beweert te zijn om eventuele hackers buiten te sluiten.
  • Als u zich wil aan- en afmelden voor de nieuwsbrief, kunt u dit ten alle tijden aangeven via onze contactgegevens. U kunt zich sowieso onderaan in elke digitale nieuwsbrief eenvoudig afmelden, dit kan via uw eigen mailbox. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op.
  • Als u uw telefoonnummer via onze website heeft doorgegeven, nemen we alleen telefonisch contact met u op om u bijvoorbeeld te informeren over de bestelling die u heeft geplaatst.
  • Ons bedrijf kan informatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval nemen wij eerst contact met u op voordat we uw gegevens gebruiken voor deze nieuwe doeleinden. Zo krijgt u eerst inzicht in de wijzigingen van dit reglement en kunt u als u wilt uw deelname weigeren.
  • Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, kunt u contact met ons opnemen.
  • Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, dan kunt u contact met ons opnemen.

Cookies

  • Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website (en/of iframes) wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Bedrijfskleding.nl maakt gebruik van cookies om informatiesessies te registreren, zoals wat u toevoegt aan uw winkelwagentje.
  • Op onze website kunnen buttons zijn opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken bijvoorbeeld door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.


Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om uw adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht u het helemaal niet eens zijn over onze verwerking van uw persoonsgegevens en we komen er samen helemaal niet uit?  Dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens.

Contactgegevens:

Contact Informatie

Bedrijfskleding.nl
Lübeckweg 2
9723HE Groningen

Telefoonnummer: 050-2113422
Email: info@bedrijfskleding.nl
Website: https://bedrijfskleding.nl/