Wollen sloffen

Filters

Wollen sloffen. Lekker de pantoffels aan na het werken. Vergelijk en koop goedkope gebreide Sloffen online in onze werkkleding webshop. Lekkere Wollen Spaanse sloffen of heerlijke warme wollen sloffen met suede onder zooltje tegen het slippen. 100% wol van binnen en buiten. Gebreide sloffen kunt u bij ons goedkoop kopen. Beste pantoffels voor winter en herfst. Woolwarmers zijn Europese producten gemaakt van 100% zuiver scheerwol van schapen die afkomstig zijn uit Europa. 

Woolwarmers sloffen

De bekende Dolly WoolWarmer sloffen zijn gemaakt van 100% scheerwol afkomstig van Europese schapen. Deze natuurlijke producten worden handgemaakt in de Europese Unie. Met het dragen van deze sloffen is het einde van het koude voeten tijdperk nabij!

100% zuiver scheerwol

Woolwarmers zijn Europese producten gemaakt van 100% zuiver scheerwol van schapen die afkomstig zijn uit Europa. De wol wordt gewassen met chemicaliën waardoor vuilresten worden verwijderd.  Vervolgens wordt de wol machinaal gebreid en uiteindelijk tezamen met de zool van koeleer wordt dit handmatig vervaardigd tot Woolwarmers sloffen. Dit hele proces vindt plaats in de Europese Unie.

Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer