Overalls

Filters

Overall kopen bij bedrijfskleding.nl

Elke overall is anders. Elk vakgebied is anders en stelt andere eisen als het gaat om werkkleding en overalls. Er zijn vele verschillende soorten overalls. Van goedkope wegwerp overalls tot duurzame Amerikaanse overalls, waadoveralls, brandwerende overalls tot rally en kinderoveralls. Ons team heeft jarenlange ervaring en informeert u snel over normeringen en de eisen die u stelt aan uw werkoverall.  

Overalls met juiste functionaliteiten

Het is in alle werksituaties van belang dat een werkoverall hebt die praktisch is. Denk hierbij niet alleen aan bescherming van je kleding. Maar ook aan de eisen die je kunt stellen aan je werkoverall. Vlamvertragende overall of brandwerende eigenschappen voor bijvoorbeeld een monteur.

Al onze werkoveralls zijn duurzaam en gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Daarnaast heeft u de keuze uit rits, knoop of drukknoop. Wel of geen kniezakken of opbergruimten. Doordat wij groothandelprijzen hanteren voor bedrijven, bent bij ons aan het juiste adres voor goedkope overalls in alle bedrijfssectoren. We helpen u graag bij uw keuze in het soort overall. Maar ook simpele dagelijkse bescherming van je kleding omdat de overall je beschermd tegen vuil, scherpe voorwerpen of schuurplekken. Een fijne overall heeft ook genoeg opbergruimten voor je meetlint, potlood, een hamerlus, ga zo maar door. Het is fijn als je een overall hebt met kniezakken of dijbeenzakken. We hebben een breed assortiment aan overalls voor elke klus.

Ook goedkope werkoveralls
Snelle levering mogelijk door eigen drukkerij. Kwaliteit en betaalbare prijzen. Bedrijfskleding.nl helpt u graag verder, ook voor budget overalls en goedkope wegwerp overalls hebben we oplossingen. bedrijfskleding.nl heeft gekozen voor een eenvoudige functionele complete lijn overalls die verkrijgbaar is in vele kleuren, maten en prijsklasses. Uitstekende kwaliteit super prijs100% katoen of katoen/polyester bestel nu. Goede service. Snelle levering. 

Bedrijfskleding.nl levert overalls en beschermende kleding voor elke branche:

  • Een werkoverall of groene overall voor de agrarische sector
  • Schilders overalls voor klussers, ZZPers en schilders
  • Oranje overalls en hoge zichtbaarheid overalls voor bijvoorbeeld werkzaamheden in het verkeer
  • Winteroverall en gevoerde overalls voor de kou buiten of werk in de vriezer of koelcel
  • Regenoverall en doorwerk overalls voor slecht weer of extreme omstandigheden
  • Wegwerp overalls voor laboratoria en industrie
  • Een spuitoverall. De spuitoverall is voorzien van oksel- en rugventilatie wat het draagcomfort verder vergroot en ervoor zorgt dat de spuitoverall ademend is.
  • Bodybroeken, Amerikaanse overalls of een bouwoverall met kniestuk voor de bouw sector
  • Vlamvertragende overall voor de industrie of monteurs
  • PBM overals die je beschermen tegen chemicaliën of open vuur

Vragen over onze werkoveralls?

Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw overall online gaat kopen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer.
Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer