Inlegzolen

Filters

Inlegzolen kopen voor werkschoenen kan bij bedrijfskleding.nl. Bij ons vindt je de beste inlegzooltjes voor je werkschoenen. Wanneer je op zoek bent naar inlegzolen voor werkschoenen dan heeft bedrijfskleding.nl altijd de beste oplossing. Deze inlegzolen in onze werkkleding collectie bieden jouw een uitstekende ondersteuning en voorkomen vermoeide en pijnlijke voeten.  Inlegzooltjes zijn een simpele oplossing en kunnen je problemen voorkomen voorkomen met je voeten.  Vermoeide pijnlijke en branderige voeten in werkschoenen zijn verleden tijd. De inlegzolen zorgen voor de juiste pasvorm van de werkschoenen of veiligheidshoenen. Wanneer je de juiste inleg zooltjes gebruikt krijg je een perfecte voetondersteuning.  Voet en lichaamsklachten worden door het dragen van inlegzooltjes perfect tegen gegaan, Kies het beste inlegzooltje voor jouw werkschoen uit onze collectie. 


Beste inlegzolen werkschoenen 

Wat zijn de beste inlegzooltjes? Of wat zijn de beste steunzolen? Wanneer je veel werkt en veel staat of veel loopt tijdens je werk, dan kan het uitkiezen van de juiste inlegzolen veel voor je doen. Als je werkschoenen een klein beetje te ruim zijn of wanneer het voetbed van je schoen niet lekker ondersteund kan dat heel vermoeiend zijn. Hierdoor worden je benen moe tijdens het werk en krijg je pijn aan gewrichten of pijn je benen. Gelukkig is er een oplossing om dit te verlichtten. Kies een van onze werkschoenen uit ons assortiment en koop er inlegzolen bij. Op deze manier ben je niet duur uit en heb je dez beste ondersteuning tijdens je werk. De inlegzooltjes zitten niet alleen lekker ze geven ook schokdemping. Deze schokdemping zal je helpen waardoor de belasting op voet minder wordt. 's avonds doen je voeten dan veel minder pijn en hou je genoeg energie over voor de avond. Bovenstaand onze collectie beste inlegzolen voor werkschoenen, speciaal door het team van bedrijfskleding.nl geselecteerd voor jou. 

Inlegzolen vermoeide voeten

Bij het kopen van werkkleding of het kopen van nieuwe werkschoenen adviseren we vaak ook een dubbel setje te kopen. Op deze wijze kunnen je schoenen ook rusten van het werk. Omdat werkschoenen intensief worden gebruikt kunnen ze dan ademen. Uiteindelijk doe je met een set van twee werkschoenen vele malen langer dan nieuwe schoenen kopen na het verbruik van het vorige paar ook voor je voeten is het goed om je schoenen regelmatig af te wisselen. Wanneer je s avonds last hebt van vermoeide voeten kun je met inlegzooltjes en steunzolen daarin verandering brengen. Bij bedrijfskleding zijn er verschillende inlegzolen voor werkschoenen. Ons team geeft je graag advies over het gebruik van deze inlegzooltjes. Het geeft een betere pasvorm en meer comfort aan werkschoenen en is een goedkope oplossing voor veel voorkomende voetproblemen.  gebruik de zooltjes preventief en voorkomt veel klachten zoals bijvoorbeeld een voetafwijking (platvoeten Of hol voeten, eeltvorming, eeltpitten en likdoorns).  

Beste hielspoor zooltjes

Bij ons vindt je ook de beste hielspoor zooltjes. Ga de ziekte van sever hielspoor en achillespeesklachten of vermoeiing tegen met onze inlegzooltjes. De beste & meest comfortabele hielspoor zooltjes vind je bij ons online. Al onze inlegzolen zijn uitgebreid getest en worden met jaren al mijn grootste succes door verschillende vaklieden gebruikt. De belangrijkste oorzaak van een hielspoor is overbelasting door oude werkschoenen of een verkeerde stand. Bij een goed zooltje staat de enkel niet meer scheef, waardoor de voetboog vanzelf weer een neutrale stand krijgt en de afwikkeling weer goed is. Vaak hebben de goedkopere standaard werkschoenen een matig of slecht voetbed. Dat is erg vervelend tijdens het werk. Een goedkope oplossing is het standaard voetbedje of binnenzool te vervangen door een inlegzooltje. Hierdoor kun je dit gemakkelijk zelf verbeteren. Inlegzooltjes helpen tegen rugklachten. Inlegzooltjes geven steun waar dat nodig is.

Inlegzool tegen zweetvoeten

Lekker je schoenen uittrekken in de keet. En vervolgens vluchten je collega's? Dat had niet gehoeven. Wat kun je doen tegen geurende voetjes? Of hoe kun je stinkschoenen opfrissen? We hebben ook inlegzooltjes met geurstoppers. En deze inlegzolen helpen je voeten en schoenen om meer te ademen. In het voetbed van deze inlegzolen zit een  speciaal en bijzonder effectief laagje koolstof, Dit biedt bescherming tegen onplezierige voet geuren en zweetvoetjes. Naast dit effectieve middel is het goed om regelmatig te wisselen van sokken en hele werkschoenen. Met een dubbel paar werkschoenen en afwisseling heb je veel minder last van zweetvoeten. Let er ook op welke normering je nodig hebt. Bij  waterdichte schoenen is de schoen bijzonder goed geisoleerd. Met deze schoenen heb je dus eerder last van warme voeten. Bij het kiezen van de juiste inlegzool heb je een schokabsorberende latex schuimlaag voor een goed voetbed. En daarnaast heb je een ademende bovenlaag en een geur werende koolstoflaag hetgeen zorgt voor een aangenaam droog voetgevoel.

Verschillende inlegzolen verschil

Zijn uw huidige binnenzolen versleten? Bij bedrijfskleding.nl hebben verschillende merken inlegzolen. Zo hebben we Bama inlegzooltjes, Marla, Elten Basic, brynje inlegzolen of Olympia inlegzooltjes. En Birkenstock Meisel inlegzooltjes. Wij verkopen naast de comfortverhogende zolen, ook nog de standaard inlegzolen. Inlegzooltjes masseren de voeten en vangen schokken op. Koop simpele bijknipbare dempende inlegzool voor meer comfort. Inlegzooltjes verbeteren de totale houding en stand inlegzolen in de werkschoenen werken ook deels isolerend in de winter. Zo kun je elke werkschoen aanvullen met een inlegzooltje. Elke inlegzool heeft zijn eigen eigenschappen. Bij elk inlegzooltje hebben we omschreven wat deze eigenschappen zijn. Zo zijn er in vele varianten beschikbaar in onze bedrijfskledingshop. We hebben een zeer ruim assortiment inlegzolen voor werkschoenen. Zoals speciale gel massage inlegzolen maar ook inlegzooltjes met klimaatregeling door geperforeerde microvezel. Alle zolen zijn zowel in heren als dames modellen verkrijgbaar. De inlegzooltjes zijn zeer geschikt voor dagelijkse arbeid sommige inlegzooltjes zijn uitwasbaar (Niet warmer dan 40 graden wassen). Doe ze bijvoorbeeld  in een emmer of in een wasmachine in een waszakje. 

Vragen over inlegzolen?

Het aan te raden is om het dragen van inlog zolen langzaam op te bouwen van enkele uren tot de hele dag. Bij het team van bedrijfskleding kun je altijd terecht voor advies omtrent inlegzooltjes.  vraag ons verkoopteam naar de juiste werkschoenen en de juiste inlegzolen. Heeft u een vraag of opmerking voordat u uw werkkleding online gaat aanschaffen? Dan staat de klantenservice van bedrijfskleding.nl u graag te woord. Onze bedrijfskleding klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 9:00 – 17:30 uur op info apenstaart bedrijfskleding.nl, via onze Chat en telefoonnummer. Last van een branderig gevoel onder de voorvoet of extreem vermoeide voeten? Of zijn uw voeten erg koud in de winter? Dan kunnen goede comfortverhogende en/of extra warme inlegzolen uw klachten wellicht voorkomen. neem contact met ons op.Product filters

Prijs

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer