Werklaarzen S3

Filters

Werklaarzen gevoerd, waterdicht

S4 en S5 zijn classificaties voor beschermend schoeisel dat wordt gebruikt in de Europese Unie (EU). Deze classificaties zijn gebaseerd op het beschermingsniveau van het schoeisel en zijn gedefinieerd in de EU-norm EN ISO 20345:2011.

Werklaarzen die 100 procent  waterdicht zijn.  In onze webshop vindt u een groot aantal rubberen en lederen waterdichte werklaarzen. Met de juiste laars aan je voeten, kun je altijd veilig werken. Wanneer de werklaarzen gevoerd zijn, blijven je voeten lekker warm. Werklaarzen heren en dames waterdicht gevoerd. Ontdek robuuste en comfortabele werklaarzen in verschillende veiligheidsklassen. Binnen ons assortiment hebben we lichte veiligheidslaarzen gemaakt van leer, gevoerd en waterdicht. Voorbeelden van bekende merken zijn Emma, Sixton, Dunlop en Grisport.  Op zoek naar een S5 Werklaarzen? Groot aanbod Werklaarzen voor scherpe prijzen.  Het zijn comfortabele Laarzen die beschermen tegen elk gevaar op de werkvloer

Gevoerde werklaarzen

Werklaarzen gevoerd met wollen of stoffen voering.  Wil je op koude winterdagen lekker warme voeten hebben? Dan zijn werklaarzen gevoerd met wol of imitatie wol de oplossing voor jou. Werklaarzen met voering vormen een belangrijk onderdeel van onze collectie en zijn speciaal ontwikkeld voor voet om de hele werkdag comfortabel maken. 

Bekijk vandaag onze werklaarzen die comfortabel zijn, zelfs in koude werkomstandigheden. Bij elk product staat in de omschrijving of het gaat om  gevoerde werklaarzen uit de werkkledingcollectie. Deze werklaarzen zijn bijvoorbeeld gevoerd met wol of imitatiebont en bieden warmer comfort. Top laarzen van leer bekleed met wol. De oplossing zodat je voeten lekker warm blijven tijdens je werk.

Waterdichte werklaarzen 

Waterdichte werklaarzen hebben altijd een S4 of S5 veiligheidsnorm en zijn meestal gemaakt van rubber of andere synthetische materialen omdat ze oorspronkelijk waterdicht zijn. Lederen werklaarzen zijn niet van nature waterdicht, maar zijn waterafstotend. Leer op zicht is zeer waterafstotend. De meeste waterdichte werklaarzen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals leer, rubber, PVC of andere synthetische materialen. Onze collectie veiligheidsschoenen voor dames is natuurlijk van de hoogste kwaliteit en voldoet aan de hoogste normen. Waterdichte veiligheidslaarzen worden veel gebruikt in de bouw en in de voedingsindustrie.


Voordelen S3 werkschoenen

Werkschoenen met de S3-veiligheidsnorm bieden verschillende voordelen voor werknemers die in risicovolle omgevingen werken:

  1. Bescherming tegen impact: S3-werkschoenen bieden bescherming tegen impact van vallende voorwerpen. Dit is vooral belangrijk op bouwplaatsen en in industriële omgevingen waar zware objecten kunnen vallen.

  2. Bescherming tegen doorboring: Ze hebben een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe voorwerpen zoals spijkers of glasscherven de voetzool binnendringen. Dit beschermt tegen verwondingen door per ongeluk op scherpe objecten te stappen.

  3. Waterbestendigheid: S3-werkschoenen zijn waterdicht, wat essentieel kan zijn voor werknemers die in natte of vochtige omstandigheden werken. Dit houdt de voeten droog en comfortabel, wat het risico op blaren en schimmelinfecties vermindert.

  4. Antislip eigenschappen: Ze hebben vaak een antislipzool die grip biedt op verschillende soorten oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd, vooral op gladde of vettige vloeren.

  5. Comfort en ondersteuning: Moderne S3-werkschoenen zijn ontworpen met aandacht voor comfort en ergonomie, met functies zoals schokabsorptie en goede ondersteuning van de voetboog. Dit vermindert vermoeidheid en voorkomt blessures die kunnen ontstaan door langdurig staan of lopen op harde oppervlakken.

  6. Duurzaamheid: S3-werkschoenen zijn over het algemeen gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Dit verlengt de levensduur van de schoenen en zorgt ervoor dat werknemers niet regelmatig nieuwe schoenen hoeven aan te schaffen.

Kortom, S3-werkschoenen bieden een uitgebreid niveau van bescherming, comfort en duurzaamheid, waardoor ze een verstandige keuze zijn voor werknemers die werken in omgevingen waar veiligheid een prioriteit is.

Product filters