Elten Joschi BOA GTX 76541 S3

Specificaties

Bescherming tegen gevaren en kou

De JOSCHI BOA® GTX ESD S3 CI biedt voldoende veiligheid en warmte voor iedereen die buiten actief is, zelfs bij lage temperaturen. Het bovenmateriaal van rundleder is zeer robuust en bestendig. De aluminium veiligheidsneus en de metaalvrije tussenzool (penetratiebescherming) bieden optimale bescherming als er gevaar dreigt voor uw voeten. De PU-beschermneus biedt het leder op zijn beurt permanente bescherming tegen slijtage aan de buitenkant. Dankzij het grove profiel van de PU/PU-zool heb je stevige grip, zelfs op gladde vloeren.

Bovendien blijf je met de JOSCHI BOA® GTX ESD S3 CI goed warm. Geen wonder, want enerzijds is hij voorzien van een binnenzool van warm fleece die het hele oppervlak bedekt. En anderzijds zorgt het GORE-TEX wintermembraam (Insulated Comfort Footwear) aan de binnenkant voor maximale thermische isolatie. Oftewel: vocht en kou kunnen nooit binnendringen!

Snel aan, goed beveiligd. Met het BOA® Fit System is snel aan- en uittrekken een fluitje van een cent. En door de extra wijde pasvorm is de ESD-gecertificeerde veiligheidsschoen ook ideaal voor stevigere voeten. Verkrijgbaar in de maten 38 t/m 48.

Rundleder
GORE-TEX Insulated Comfort Footwear
gepolsterde watertong
hele inlegzool van warme vlies ESD
metaalvrije tussenzool
grof geprofileerde PU/PU zool SAFEGUARD
aangespoten PU-kruipneus
aluminium neus
EN ISO 20345 S3 CI/SRC, type C
BOA® Fit System
extra brede pasvorm
    271,96 incl. BTW
    224,76 excl. BTW
    kleur
    maat
Offerte aanvragen

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Dit artikel is niet op voorraad en heeft een levertijd van c.a 1-2 weken
kleur
maat
Zwart
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48