Boeren

Filters

Werkkleding voor boeren, agrariër of bos en tuinbouw. U bent gespecialiseerd in de landbouw of productie of onderhoud en u krijgt vaak te maken met vermoeiende houdingen. Goed schoeisel en goedzittende beschermende kleding is dan belangrijk. We kunnen u helpen met mooie werkjassen of een set nieuwe klompen of werkschoenen. Of u heeft behoefte aan stevige werkbroeken waarin u zich goed voelt. Op dit moment hebben we mooie werkklompen online staan. Maar onze collectie voor boeren is veel groter. Vraagt u er gerust naar bij ons verkoop team. 

Werkkleding voor boeren en buitenberoep

Voor iedereen die een boeren beroep heeft of werkt in de agrarische sector, bos- en tuinbouw of als hovenier, is de juiste werkkleding van belang. Niet alleen om te beschermen tegen weer en wind. Ook voor afwisseling in de seizoenen. Een goede pasvorm is ook van belang. Alleen goedzittende kleding waarin u vrij kunt bewegen en ook goed schoeisel is dan belangrijk. Onze collectie kleding strekt verder dan onze online aanbiedingen. Denk aan een zaagbroek, beschermende kleding en het juiste merk overall. Vraag ons verkoop team. Ze kunnen u goed helpen in uw zoektocht naar de ideale Agri kleding. 

Werkkleding voor landbouw

Bij het ontwerp van al onze Agri werkkleding is goed nagedacht over functionaliteit en comfort. Want de werkkleding moet niet alleen praktisch zijn, maar ook comfortabel. Een goede overall die je kleding beschermt tegen vuil of een overall met reflecterende strepen, die moet ook lekker zitten. Een juiste pasvorm is altijd van belang. U heeft een zwaar beroep en hebt daarom behoefte aan stevige en comfortabele bedrijfskleding.

Vragen over onze Agri kledij?

Vragen over bos, tuin en buitenwerk pakken zoals waadpakken, lies laarzen of een vraag over een maai of zaagbroek? Stel ze aan ons verkoopteam. De mensen van bedrijfskleding helpen u graag verder.  


 


Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer