Flex en flockfolie

Filters

Flexfolie of snijfolie kunt u goedkoop bij ons online kopen. Omdat we zeer veel bedrukken kunnen we de folie goedkoop leveren. Ideaal voor de hobbyist die het leuk vindt om zelf ontwerpen te plotten en te drukken. Maar ook voor de professionele drukker. Bij ons krijgt u altijd de voordeligste prijs voor hoogwaardige Siser flock- & flexfolie, en het is al vanaf 1 meter leverbaar! Goedkoop flexfolie & flockfolie kopen: alle kleuren plotterfolie, Siser Flex & Flock en transferfolie voor plotter snijmachines. 

Flexfolie goedkoop bestellen

Ben je opzoek naar een speciale transferpers, snijplotter, printer, folie of heb je andere vragen? Wij adviseren je graag. flexfolie is beschikbaar in een groot aantal kleuren en soorten. Naast de standaard flexfolie is er bijvoorbeeld folie speciaal voor nylon materialen, folie die geen sublimatie inkt doorlaat (sublistop), glitter folie en printbare flexfolie. Je wil shirts, petten, jassen, tassen of ander materiaal bedrukken? Kies dan voor Siser kwalitatieve flexfolie. Deze flexfolie staat bekend om haar kleurvastheid en wasbestendigheid. Op deze wijze leveren wij als flexfolie groothandel onze klanten de beste kleuren, zelfs na lange perioden en veel wasbeurten blijven de opdrukken mooi. Alle Siser-flex en flockfolie worden getest op sterkte en uithoudingsvermogen, zowel in het Siser laboratoria als via ons netwerk van klanten.

Makkelijk te gebruiken

Alle Siser-producten zijn speciaal ontworpen om eenvoud en snelheid te bieden tijdens het bedrukkingsproces. Makkelijk te snijden in de snijplotter en makkelijk te pellen. De folies zijn geschikt voor bedrukking op zowel katoen als polyester.

Vragen over folies?

Naast flexfolie groothandel, zij wij ook leverancier van o.a. flockfolie, zelfklevend vinyl, transferpersen en snijplotters. Stel u vragen aan ons via de mail of bel met bedrijfskleding.nl

Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer