Luxe vacht pantoffels met zool

Filters

Heerlijk warm en luxe. Lamswollen pantoffels en schapenvacht pantoffels voor lekkere warme comfortabele voeten. Als het buiten vriest dat het kraakt, wil je binnen genieten van de warmte en gezelligheid. Bent u op zoek naar de mooiste schapenvacht pantoffels? Onze uitgebreide collectie pantoffels en sloffen van schapenvachten varieert van praktisch tot luxe en modern tot klassiek.  Schapenwol is natuurlijk erg zacht, wat zorgt voor een comfortabele pantoffel, maar nog belangrijker is dat schapenwol functioneert als een natuurlijke airconditioning. De schapen worden door de wol in de winter beschermt tegen koude weersomstandigheden en functioneert in de zomermaanden als een verkoelende mantel. Zo ook je nieuwe sloffen. 

Schapenvacht pantoffels, schapenwollen sloffen of sheepskin pantoffels zijn pantoffels met een binnenvoering van schapenwol. Daarnaast zijn ze ademend, zijn vocht-regulerend waardoor zweetvoeten verleden tijd zijn en houden de voeten op de juiste temperatuur en daardoor het hele jaar draagbaar, ook in de zomer houden ze de voeten koel.Daarnaast is het luchtige materiaal een perfecte warmte-isolator; op warme dagen houdt wol de hitte ver van uw huid en op koudere dagen houdt wol lichaamswarmte optimaal vast en de kilte op afstand.

Veel mensen vragen zich af ben ik allergisch voor wol? Soms kan wol vervelend, kriebelig, irritant zijn. Dit heeft te maken met de Lanoline die in de wol zit. Sommige mensen verdragen de Lanoline niet. Bij het dragen van kleding adviseren wij, tenminste dat doen wij zelf, om in sloffen/pantoffels sokken te dragen

Voor het onderhoud van schapenvacht pantoffels verwijzen wij u graag naar onze onderhoud tips

Wij adviseren dat je wol kun je beter niet wassen. Je hebt waarschijnlijk wel eens ervaren wat een wollen trui doet bij een te warme was? Dit wil je natuurlijk niet met je sloffen. 

 • Was uw sloffen, pantoffels met de hand in lauwwarm water met een speciaal wolwasmiddel. Doet u dit echter pas, als dit écht noodzakelijk is.
 • Was je sloffen, pantoffels nooit in de wasmachine!

Om je schapenwollen pantoffels mooi te houden en er optimaal van te genieten, adviseren wij de buitenzijde (niet het schapenwol zelf) regelmatig te behandelen 

Om je pantoffels aan de buitenzijde mooi te houden, kun je ze voor gebruik insprayen met een speciale siliconenspray. Langer mooier en vuilafstotend. 

Vetvlekken kun je verwijderen met wat ossengal op een nat washandje te doen, de vlek voorzichtig inwrijven, daarna met een droge doek droog deppen.

Een goede tip is trouwens om je sloffen te laten stomen in de douchecabine of een dagje in de mist te zetten.

Opmerking: Test het schoonmaken of inspuiten van schapenvachtpantoffels altijd eerst even op een onzichtbaar plekje. Natuurproducten, suède en schapenwol, kunnen verschillend reageren op schoonmaak- en verzorgingsprodukten. Gebruik géén wasverzachter!

De buitenkant van de pantoffel is meestal van suède. Suède onderhoud je het best te borstelen met een suede borsteltje en suède spray. Wanneer er een vlek op de slof of pantoffel is gekomen, kun je het beste een stukje keukenpapier op de vlek houden en met een warm strijkijzer op de laagste stand er zachtjes overheen strijken. De vlek komt dan op het keukenpapier terecht. 

 • Breng, als het nodig is, uw sloffen, pantoffels weer terug in vorm door ze te vullen met proppen keukenrol.

Deze pagina met oa onderhoudstips is met de beste intenties en veel aandacht samengesteld. Mocht één van de bovenstaande adviezen niet leiden tot het gewenste resultaat of schade aan de pantoffels aanrichten, dan kunnen wij daarvoor niet aansprakelijk worden gehouden.


Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer