Onderbroeken

Filters

Thermo ondergoed heren werkkleding, Boxers, onderbroeken en slips. Onze onderkleding is van hoogwaardige kwaliteit en van de beste leveranciers. Thermo werkkleding heeft als functie het op temperatuur te houden van het lichaam, terwijl het vocht (zweet) wordt afgevoerd. Het houdt je warm in de winter en verkoelt het lichaam in de zomer.  Ondergoed met zacht draagcomfort met een uitstekende thermische functies.

Comfortabele thermobroek

Koopt u een comfortabele thermobroek voor de koude dagen? Door werkkleding te combineren met merinowol krijgen we het beste van beide werelden. De thermolaag zorgt ervoor dat zweet effectief wordt afgevoerd van het lichaam, terwijl de merinowol u warm houdt. Gemaakt voor hoge maten van inspanning op koude dagen.De thermolaag zorgt ervoor dat kou niet binnen kan dringen en voert tegelijkertijd transpiratievocht af op een efficiënte manier. Er is ook kleding die u beschermt tegen hitte en vlammen en statische electriciteit.

Thermo shirt

Een thermo shirt is ideaal voor bijvoorbeeld intensieve werkdagen buiten of tijdens het sporten. Je draagt het thermo ondergoed direct op de huid, onder je andere kleding. De thermo shirts van bedrijfskleding.nl zijn ontworpen om comfortabel te zitten en wordt vaak gebruikt als basislaag onder werkkleding. 

Stay Dry technologie houdt uw huid droog en de buitenlaag van merino wol zorgt voor een uitstekende isolatie en vochtafvoer. Sommige thermoshirts zijn uitgevoerd met platte naden voor extra comfort. De verlengde rug houdt uw rug bedekt wanneer u voorover bukt tijdens het werk.


Categorieen

  Product filters

  Prijs

  Meer

  Merk

  Meer

  Kleurgroep

  Meer

  Maat

  Meer

  Voorraadstatus

  Meer